Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Változások a magyar labdarúgó-válogatott keretében

tegnap 10:47 // Forrás: MTI
Kerkez Milos és Horváth Krisztofer sem csatlakozik a magyar labdarúgó-válogatott keretéhez, helyettük Schön Szabolcs és ifj. Dárdai Pál került a csapatba.

A magyar szövetség közösségi oldalának hétfő délelőtti beszámolója szerint az angol élvonalbeli Bournemouth játékosát és az Újpest FC futballistáját is sérülés hátráltatja.

Az angol harmadosztályú Bolton Wanderersben szereplő Schön eddig nyolcszor lépett pályára a nemzeti csapatban, legutóbb 2021 nyarán. A következő évben többször is kerettag volt, de a meccseken nem kapott lehetőséget, tavaly és idén viszont már nem számított rá Marco Rossi szövetségi kapitány.

Schön Szabolcs (b) és az andorrai Moisés San Nicolás a labdarúgó világbajnoki selejtezők 6. fordulójában játszott Magyarország - Andorra mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. szeptember 8-án. MTI/Kovács TamásSchön Szabolcs (b) és az andorrai Moisés San Nicolás a labdarúgó világbajnoki selejtezők 6. fordulójában játszott Magyarország - Andorra mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. szeptember 8-án. MTI/Kovács Tamás

A német másodosztályú Hertha BSC-t erősítő ifj. Dárdai Pál eddig egyszer játszott a válogatottban, 2022 novemberében.

A keret hétfőn (ma) találkozik Telkiben, a magyarok pénteken a hollandokat fogadják, három nappal később pedig Bosznia-Hercegovinában vendégeskednek a Nemzetek Ligája A divíziójában.

vehir.hu
további cikkek
Szalai Ádám visszatér a magyar labdarúgó-válogatotthoz magyar labdarúgó-válogatott Szalai Ádám visszatér a magyar labdarúgó-válogatotthoz A korábbi csapatkapitány Szalai Ádám pályaedzőként visszatér a magyar labdarúgó-válogatotthoz. 2024. október 3. 21:17 Nemzetek Ligája: Szűcs és Fiola is Rossi 24 fős keretében magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája: Szűcs és Fiola is Rossi 24 fős keretében Újoncként Szűcs Kornélt is meghívta Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az októberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő 24 fős keretébe. 2024. október 1. 13:35 Rossi: nem léphet pályára eleve vert seregként a magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Rossi: nem léphet pályára eleve vert seregként a magyar válogatott Marco Rossi szövetségi kapitány szerint nem léphet pályára eleve vert seregként a magyar labdarúgó-válogatott, amely jövő pénteken Hollandiát fogadja, két hét múlva pedig Bosznia-Hercegovina vendégeként lép pályára a Nemzetek Ligájában. 2024. szeptember 30. 21:11 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. 2024. szeptember 19. 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.