Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Európai kézilabdaligák: Lukács Péter csapata elődöntős a Norvég Kupában

tegnap 22:45 // Forrás: MTI
Lukács Péter három góllal és két gólpasszal járult hozzá az Elverum HB 40-28-as győzelméhez a Viking TIF otthonában a férfi kézilabda Norvég Kupa pénteki negyeddöntőjében.

A norvég szövetség honlapja szerint az irányítónak három lövése volt, vagyis nem hibázott. Az elődöntőt november közepén rendezik.

Jánosi Tamás háromszor volt eredményes, de csapata, az Ángel Ximénez Puente Genil otthon 31-28-ra kikapott az Impulse BM Guadalajarától a spanyol élvonalban, így öt meccs után is három pontja van.

Imre Bence egyszer talált be a THW Kielben, amely 31-25-re nyert a szintén magyar válogatott Ilic Zorant továbbra is nélkülöző HSV Hamburg otthonában a német Bundesligában. A Kielnek nyolc, a Hamburgnak öt pontja van hat találkozó után.

vehir.hu
Baumann Béla
további cikkek
Xavi Pascual: Rendkívül büszke vagyok a játékosaimra! Veszprém Handball Club Xavi Pascual: Rendkívül büszke vagyok a játékosaimra! Rosta Miklós, a Dinamo Bucuresti magyar válogatott beállója szeretné gyorsan elfelejteni a csütörtöki mérkőzést, amelyet csapata 36-24-re elveszített a Veszprém HC otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. tegnap 7:53 Rangadó helyett iskolajáték – a Veszprém kiütötte a Bukarestet! Veszprém Handball Club Rangadó helyett iskolajáték – a Veszprém kiütötte a Bukarestet! A teljesítményeket tekintve a házigazda Veszprém Handball Club szinte lesöpörte a pályáról a román Dinamo Bukarestet, amelyet végül tizenkét góllal, 36-24-re múlt felül a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csütörtök esti csoportmérkőzésén.  2024. október 10. 20:08 A Szeged megszakította a PPD Zagreb hazai veretlenségét a BL-ben férfi kézilabda BL A Szeged megszakította a PPD Zagreb hazai veretlenségét a BL-ben A Szeged 35-30-ra győzött a horvát PPD Zagreb otthonában szerdán a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában. 2024. október 9. 20:44 Táncra hívja a múlt a jelent Veszprém Handball Club Táncra hívja a múlt a jelent A Xavier Pascual irányította Veszprém Handball Club a David Davis vezette román Dinamo Bukarestet látja vendégül a férfi kézilabda Bajnok Ligája csütörtök esti (18.45) csoportrangadóján. 2024. október 9. 15:52

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.