Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Európai kézilabdaligák: Tóth Rajmond volt a mezőny legeredményesebb játékosa

tegnap 22:09 // Forrás: MTI
Tóth Rajmond kilenc góllal járult hozzá a Frigoríficos del Morrazo 38-29-es hazai győzelméhez a sereghajtó Bada Huesca ellen a spanyol férfi kézilabda-bajnokság vasárnapi játéknapján.

A liga honlapja szerint a 23 éves irányító tíz lövéséből mindössze egyet hibázott el, és a hatodik forduló után már harminc találata van az élvonalban.

Pergel Andrej egy gólt lőtt a CB Ciudad de Logrono együttesében, amely 30-29-re nyert a Benidorm otthonában. Csapata a nyolcadik, a Morrazo a tizedik a tabellán.

A finn Riihimäen Cocks 35-26-ra kikapott az izlandi Haukar THB otthonában a férfi Európa-kupa második fordulójának (a 32 közé jutásért) első mérkőzésén. A vendégeknél Fekete Dániel volt a legeredményesebb hat góllal, Miklós Gergőnek hét védése volt.

Vámos Petra két góllal, Szemerey Zsófia egy védéssel járult hozzá a francia Metz HB 32-31-es győzelméhez a román CSM Bucuresti otthonában a női Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában. A bukarestieknél Pásztor Noémi nem talált be. A Metz az egész mezőny egyetlen veretlen csapata, amely vezeti a ferencvárosi érdekeltségű csoportot.

vehir.hu
Baumann Béla
további cikkek
Tükörsimán nyerte a Veszprém a hibátlanok meccsét Veszprém Handball Club Tükörsimán nyerte a Veszprém a hibátlanok meccsét Hat forduló után már csak a Veszprém Handball Club százszázalékos a férfi kézilabda élvonalban. Xavier Pascual legénysége végig koncentrálva, kiváló hozzáállást tanúsítva nyert vasárnap az ETO University Handball Team vendégeként. tegnap 18:39 Sipos Adrián csapata vezeti a Bundesliga tabelláját sport Sipos Adrián csapata vezeti a Bundesliga tabelláját Az olimpikon Sipos Adrián két gólt szerzett az MT Melsungen csapatában, amely házigazdaként 33-31-re legyőzte a Füchse Berlint a német férfi kézilabda-bajnokság szombati játéknapján. tegnap 9:21 Férfi kézilabda NB I/B: felemás veszprémi mérleg férfi kézilabda NB I/B Férfi kézilabda NB I/B: felemás veszprémi mérleg A hazai pályán játszó Veszprém Handball Academy U21 magabiztosan nyert a Százhalombattai KE ellen, a Veszprémi KKFT viszont kikapott a Budai Farkasok vendégeként a másodosztályú férfi kézilabda-bajnokság hetedik fordulójának szombati játéknapján. 2024. október 19. 21:58 Női kézilabda BL: hétgólos győri vereség az Odensétől sport Női kézilabda BL: hétgólos győri vereség az Odensétől A címvédő Győr második félidei mélyrepülése nyomán 35-28-ra kikapott saját közönsége előtt az Odensétől a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában, ezzel elvesztette idénybeli veretlenségét. 2024. október 19. 20:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.