Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. október 28. Simon
Veszprém
15°C
2024. október 28. Simon
Veszprém
15°C

Európai kézilabdaligák: Lukács Péter négy gólja és négy gólpassza

tegnap 10:07 // Forrás: MTI
Lukács Péter négy góllal és négy gólpasszal járult hozzá az Elverum HB 35-20-as sikeréhez a Baekkelaget Elite otthonában a norvég férfi kézilabda-bajnokság szombati játéknapján.

A liga honlapja szerint az előző idény ezüstérmese továbbra is a tabella élén áll százszázalékos teljesítménnyel.

Pergel Andrej háromszor volt eredményes a CB Ciudad de Logronóban, amely otthon 32-28-ra nyert a Helvetia Anaitasuna ellen a spanyol bajnokságban.

Tóth Rajmond egy gólt lőtt a Frigoríficos del Morrazóban a Bidasoa Irún otthonában 30-24-re elveszített spanyol bajnoki meccsen.

Bartók Donát két találattal zárt a címvédő és listavezető Kadetten Schaffhausenben a TSV St. Otmar St. Gallen otthonában 37-22-re megnyert meccsen a svájci bajnokságban.

Miklós Gergő és Fekete Dániel együttese, a finn Riihimäen Cocks kettős vereséggel búcsúzott az Európa-kupától, mivel 29-27-re elveszítette a hazai visszavágót az izlandi Haukarral szemben. A magyar kapusnak 12 védése, az átlövőnek egy gólja volt a visszavágón.

vehir.hu
további cikkek
Európai kézilabdaligák: Bognár Alex négy gólt lőtt az Európa-kupában sport Európai kézilabdaligák: Bognár Alex négy gólt lőtt az Európa-kupában Bognár Alex négy góllal járult hozzá a szlovén RK Celje PL 33-26-os hazai győzelméhez a bosnyák RK Gracanica ellen a férfi kézilabda Európa-kupa vasárnapi játéknapján. tegnap 20:06 Férfi kézilabda NB I/B: A VKKFT nyert, az akadémisták ikszeltek férfi kézilabda NB I/B Férfi kézilabda NB I/B: A VKKFT nyert, az akadémisták ikszeltek Egyik veszprémi csapat sem maradt pont nélkül a férfi kézilabda NB I/B hétvégi fordulójában. tegnap 19:36 Női kézilabda Eb-felkészülés: Ezúttal kikapott a franciáktól a magyar válogatott női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb-felkészülés: Ezúttal kikapott a franciáktól a magyar válogatott A magyar női kézilabda-válogatott 26-22-re kikapott a világbajnok, olimpiai ezüstérmes Franciaország vendégeként szombati felkészülési mérkőzésen, Tremblay-en-France-ban. 2024. október 26. 19:40 Palmarsson góllal tért vissza, a Veszprém fáradtan is nyolc góllal nyert Veszprém Handball Club Palmarsson góllal tért vissza, a Veszprém fáradtan is nyolc góllal nyert A címvédő Veszprém Handball Club 34-26-ra nyert a vendég PLER-Budapest ellen a férfi kézilabda NB I alapszakaszának szombat esti összecsapásán. Az izlandi Aron Palmarsson hosszú évek után góllal tért vissza a bakonyi közönség elé, amely örömmel fogadta. 2024. október 26. 19:29

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.