Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. október 28. Simon
Veszprém
15°C
2024. október 28. Simon
Veszprém
15°C

Európai kézilabdaligák: Bognár Alex négy gólt lőtt az Európa-kupában

tegnap 20:06 // Forrás: MTI
Bognár Alex négy góllal járult hozzá a szlovén RK Celje PL 33-26-os hazai győzelméhez a bosnyák RK Gracanica ellen a férfi kézilabda Európa-kupa vasárnapi játéknapján.

Az európai szövetség honlapja szerint a magyar balátlövő öt kísérletből szerezte négy találatát. Csapata kettős győzelemmel jutott tovább a második fordulóból.

Jánosi Tamás hat lövésből öt góllal segítette 32-31-es győzelemhez az Ángel Ximénez Puente Genil csapatát hazai pályán a Benidorm ellen a spanyol élvonalban, így a tabella tizedik helyén áll.

A francia bajnokságban Stranigg János négy alkalommal volt eredményes az US Créteil együttesében, amely otthon 38-31-re kikapott a HBC Nantes-tól. A válogatott novemberi keretébe behívott beálló, Szűcs Bence egy gólt szerzett az USDK Dunkerque-ben, amely 28-27-re kikapott a Chambéry vendégeként. A Dunkerque a kilencedik, a Créteil a 15. helyen áll.

Leimeter Csaba egy góllal, Nagy Benedek öt védéssel segítette 26-24-es győzelemhez a második helyezett Balingen-Weilstettent a TuS Ferndorf otthonában a német másodosztályban.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.