Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sose halunk meg

2010. szeptember 13. 0:09
Veszprémbe érkezik a fergeteges hangulatú, látványos elemekben bővelkedő Sose halunk meg című zenés produkció.

Veszprémben is látható lesz a nagy sikerű Sose halunk meg című musical szeptember 19-én, vasárnap a Veszprém Arénába. A produkcióban Dés László zenéjére olyan válogatott szereplőgárda lép színpadra, mint Koltai Róbert, Hernádi Judit, Esztergályos Cecília, Pikali Gerda és még sokan mások.


„Nagy utazás! Azt mondtad, hogy ez az élet.”

Az 1993-ban bemutatott filmből Koltai Róbert és Nógrádi Gábor írt színházi változatot, a zenéjét Dés László szerezte. A fővárosi premiert követően több állomásos vidéki előadás-sorozatra indult a produkció: szeptember 10-én látható volt Szegeden, 11-én Pécsett, majd a turné Sopronban, Szombathelyen és Veszprémben folytatódik, de még több vidéki előadássorozat következik a produkció életében.

Egy nemzedék mozi-élményének musical-változatát láthatja tehát szeptember 19-én a veszprémi közönség Koltai Róbert rendezésében. Gyuszi bácsi és Imike történetének zenés változata kilép a színházból és arénákban, sportcsarnokokban küzd tovább Gyuszi bácsi és vele együtt mi is.


„Ugye tudtad, így nem érhet véget, csak hosszú volt ez az ősz”

Gyuszi bácsi és vele a többi megalázott és megszomorított hatvanas évekbeli kisember énekel az őszi turnén a nézőknek. Koltai Róbert mellett olyan színészek vállalkoztak e színházi társutazásra, mint Hernádi Judit, Lukáts Andor, Esztergályos Cecília, Vándor Éva, Pikali Gerda, Debreceny Csaba, Spindler Béla, Egri Márta, Kertész Péter és sokan mások a hazai színházi élet élvonalából.

- Nagyon izgalmas vállalkozásnak tartom, hogy az ország legnagyobb sportcsarnokaiban, egyszerre több ezer néző előtt játszhatunk. Főleg, hogy éppen egy ilyen ritka alkotást mutatunk be, amelyben hazánk szinte minden archetipikus figurája szerepet kapott – mondta az előadásról Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója, akit kettős szerepben láthatunk viszont a Sose halunk meg című musicalben.
 

vehir.hu
további cikkek
Operalegendák egy színpadon Operalegendák egy színpadon Varga Róbert kulturális újságíró nagyot álmodott, amikor kitalálta, a veszprémi Agórában olyan nagy neveket ültet le egy asztalhoz, mint Rost Andrea, Pitti Katalin, Kalmár Magda és Miller Lajos. ma 14:20 Kihirdette életműdíjait a Magyar Mozgókép Fesztivál Kihirdette életműdíjait a Magyar Mozgókép Fesztivál Elek Judit filmrendező és forgatókönyvíró, Piros Ildikó színésznő, Gulyás Buda operatőr, Selmeczi György zeneszerző és Deimanik Tamásné Baba fénymegadó kiemelkedő pályáját méltatja idén a Magyar Mozgókép Fesztivál életműdíjjal. ma 11:40 Találkozzon a füredi bestselleríróval! Találkozzon a füredi bestselleríróval! Ismét egy exkluzív kávézásra hívjuk olvasóinkat. Ezúttal a szerencsések Karády Annával, a népszerű bestselleríróval találkozhatnak a Vehir.hu jóvoltából, aki olyan sikerkönyveknek a szerzője, mint A füredi lány, vagy éppen a Zserbó. A jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint az alábbi linken regisztrálnia. A sorsolás után a szerencsések részt vehetnek a kötetlen hangulatú találkozón, ahol feltehetik kérdéseiket az írónőnek. tegnap 22:32 Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Megérkezett az első gólya Veszprémbe egy új rendezvény képében, ami az EKF eredményességét már az azon túli időszakban bizonyítja. Az első Veszprémi Borszalon azokat az értékeket képviseli, aminek erősítésén a kulturális főváros program hosszú időn át dolgozott. Május végén pedig bárki megtapasztalhatja ezt a Várban található impozáns helyszínen, amiről szerda délután árultak el a szervezők többet. tegnap 1:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.