Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

Dedikálnak a SingSingSing énekesei

2010. november 8. 4:00
Vastag Csabával, Feke Pállal, Szeles Józseffel, Halas Adelaidával és még sok más művésszel találkozhatnak hétfőn a rajongók.

A veszprémi közönség kedvenc művészei és vendégszínészek is fellépnek a Veszprémi Petőfi Színház nagyszabású táncos musical-showjában, a SingSingSing című előadásban november 8-án 13 órakor és 17 órakor.


Keller János, Vastag Csaba és Buch Tibor

A veszprémi társulatot Halas Adelaida, Módri Györgyi, Kőrösi Csaba és Szeles József képviseli, valamint színpadra lép a székesfehérvári színházból Füredi Nikolett, Buch Tibor és a veszprémi Keller János. A show sztárvendége István, a király, azaz Feke Pál lesz. Rajtuk kívül látható még az X-faktor tehetségkutató műsor egyik döntőse, a szintén veszprémi származású Vastag Csaba.


Módri Györgyi, Szűcs Krisztina, Füredi Niki és Halas Adelaida

A közönség látványos táncos betétek mellett olyan népszerű dalokból hallhat részleteket, mint a Hair, az István, a király, a Macskák és a Hotel Menthol.


Kőrösi Csaba

November 8-án, hétfőn 15.30 és 16.30 között a musical-show énekesei Veszprémben a Hotel Historia & Historante rendezvénytermében dedikálnak. A Petőfi Színház produkciójának szereplői közül a közönség találkozhat Halas Adelaidával, Füredi Nikolettel, Keller Jánossal, Szeles Józseffel, Feke Pállal és Vastag Csabával.

Janni Anikó

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.