Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C

Boldogság a Veszprém Arénában

2011. január 1. 11:04
Az Experidance alkotóstábja ezúttal napjaink és közelmúltunk, 1969 és 2009 Magyarországát választotta története színteréül.

A Veszprém Aréna közönsége előtt december 29-én bemutatott produkcióban a válságok és reformok üzenetének erősítésére a zenei kulisszát 2009 party-zenéi és 1969 slágereinek világa adta. Főszereplői a mai és az akkori huszonévesek, kikből mára hatvanasok lettek. Azok, akik értetlenül szemlélik a változásokat, amelyeken társadalmunk egy generáció alatt átesett. Ők a hétköznapok azon láthatatlan hősei, akik még remélnek, hisznek, bíznak, és ha kell, tesznek is a csodákért. Ők az elmúlt 40 év boldogságkeresői.

Az adott kor világán túl elsősorban az egyén történései, lelki reformkísérleteink, válságaink állnak a mű fókuszában. Értékrendek, konvenció, tradíció, szerelem akkor és ma. A mű megtekintését követően felmerülhet mindannyiunkban a kérdés: elmélyedve múltunkban, figyelemmel szemlélve a jelen tetteit vagy közönyét, vajon milyen jövőt szánunk magunknak és gyermekeinknek? A válaszok saját lelkünkben rejlenek. Jó boldogságkeresést mindenkinek!

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.