Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
18°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
18°C

Sokan megismerkedtek a sportággal

2012. április 15. 21:25
Két napon keresztül a futsal legjobbjai léptek pályára Veszprémben. A kupadöntőt vasárnap este tartották az Arénában, a végső győzelmet a Berettyóújfalu szerezte meg.


A galéria megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Egy rangos eseményt sikerült elhoznunk Veszprémbe, a kilátogató nézők is jól érezték magukat, két napon keresztül izgalmas, látványos mérkőzések zajlottak a Veszprém Arénában – foglalta össze érdeklődésünkre a Futsal Final Four magyar kupadöntőn tapasztaltakat Rajki Tamás, az 1. Futsal Club Veszprém ügyvezetője. – Nagyon jól sikerült eseményen vagyunk túl, sokan megismerkedtek ezzel a sportággal – tette hozzá.

A szombati eseményekről korábban itt írtunk, de a hét utolsó napja is bővelkedett remek mérkőzésekben. Délután előbb az 1. Futsal Club Veszprém és a Veszprém FC csapott össze, ez a nagypályások 4-2-es győzelmével ért véget, amit a nemrégiben elhunyt nagyszerű sportoló, Császár Gyula emlékére rendezett viadal követett.

Az esti órákban kezdődtek meg a kupadöntők. A nőknél Astra Kiskunfélegyházi Bulls – Univerzum-Aramis Női Futsal összecsapás zajlott, a mérkőzés 1-2 gólarányt hozott, s ezzel az Aramis vitte el a kupát. Az utolsó sípszó az MVFC Berettyóújfalu – Rába ETO Futsal Club férfi döntőt fújta le, az eredményjelző ekkor 4-0-t mutatott, az alföldiek győzedelmeskedtek.

A hazaiak a Berettyóújfalu ellen vereséget szenvedtek a kupadöntő első napján, amivel kapcsolatban természetesen annak ellenére éreznek némi csalódottságot, hogy a négy közé jutás is hatalmas ünnep volt a csapat számára – tudtuk meg Németh Gábortól. A veszprémiek vezetőedzője úgy fogalmazott, a mérkőzés folyamán jól megmutatkozott a két gárda közötti különbség, ami végül az eredmény is igazolt. – A 14 kapott gólt soknak találom, amihez hozzájárult a rossz játékunk is. A pályán nem sikerült megvalósítanunk a korábban megbeszélteket, s két kulcsjátékosunk is hiányzott – mondta el véleményét. Hozzátette, ezen túl kell lépni, mert csütörtökön (19.30 óra, Március 15. úti Sportcsarnok!) a bajnokság legfontosabb mérkőzése vár rájuk. – A Ferencvárost fogadjuk, s amennyiben sikerrel vesszük az akadályt, elkönyvelhetjük az első helyet. Ha fejben ott leszünk, s minden játékosunk felépül, erre nagyon jó esélyeink vannak – vélekedett Németh Gábor, aki ennél távolabb egyelőre nem tekint, mert mindig a következő mérkőzésre koncentrálnak.

Cseh Zoltán
Kovács Bálint
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.