Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C

Dzsúdósok két fronton

2012. április 28. 12:29 // Forrás: Horváth László
A Veszprém Judo SE növendékei előbb a 25. Budapest-kupán vették részt, majd az egyesület két ifjúsági válogatottja Csehországban szerepelt.

25. Budapest-kupa

Április 14-15-én a budaörsi sportcsarnokban rendezték a 25. Budapest-kupát, amelyen komoly nemzetközi mezőnnyel néztek szembe dzsúdósaink. A magyar csapatokon kívül román, ukrán, szlovák, svájci, olasz és moldovai sportolók is indultak.


Gazdag Patrik és Károlyi Gábor

A veszprémiek tizenkét fővel vettek részt a rangos eseményen. Gazda Patrik és Horváth Dorottya bronzérmet szerzett, Hajdu Balázs és Fehér Olivér 5. lett, Windischmann Bence pedig a 7. helyen zárt.

A viadalon részt vett Vajda Martin, Kékesi Szabolcs, Horváth Levente, Ender Tamás, Répási Áron, Schreyer Viktor és Lennert Vilmos is.

Európa-kupa Teplicében

Április 21- 22-én a csehországi Teplicében rendezték a soron következő cselgáncs ifjúsági Európa-kupát, ahová rekordszámú nevezés érkezett, 28 országból 630 versenyző küzdött a helyezésekért. A Veszprém Judo SE két versenyzőt adott a válogatottnak. Windischmann Bence az első napon indult, a 73 nevezett versenyzőből az előkelő 9. helyet szerezte meg 3 győzelemmel és 2 vereséggel. Horváth Dorottya másnap indult és a 31 versenyzőből helyezetlenül zárt, de ennek ellenére is volt győztes mérkőzése.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.