Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C

Taroltak a veszprémi dzsudokák

2012. május 4. 22:16 // Forrás: Horváth László
A Veszprémi Judo SE 23 fővel képviseltette magát a győrszentiváni II. Regionális Rangsorversenyen, ahol kiváló bakonyi eredmények születtek.

II. regionális rangsorverseny – Győrszentiván

Április 28-án – nagy melegben – rendezték meg a II. Regionális Rangsorversenyt a győrszentiváni csarnokban.

A hosszú hétvége elején gyülekeztek a dzsudókák a településen, hogy újra megmérettessék magukat. A Veszprémi Judo SE 23 fővel képviseltette magát, remek eredmények és küzdelmek után fényes érmek díszítették a gyerekek nyakát. Az eredmény 13 aranyérem, 3 ezüst, 4 bronz, 2 db 5. hely és 2 db 9. hely.

Külön öröm, hogy egyre több fiatal jött el versenyezni és, hogy ők sem rettentek vissza a küzdelmektől.

A nap talán legkülönlegesebb és legörömtelibb eseménye az volt, hogy hosszú küzdelmes, edzés-munkával töltött idő után a Kékesi család két fia is a dobogó legtetejére állhatott.

A veszprémi cselgáncs nagy létszámú csapata a sikeres nap után azt a célt tűzte ki, hogy legközelebb még nagyobb létszámmal jöjjön el e versenyre.

Aranyérmesek: Jászvári Erik, Kékesi Péter, Kékesi Szabolcs, Lőrincze Ditta, Makarész Dóra, Németh Bulcsú, Piri Bendegúz, Szigetvári Borbála, Takács Regő, Fehér Olivér, Gazda Patrik, Hajdú Balázs, Jászvári András.
Ezüstérmesek: Hergovics Luca, Lennert Vilmos, Takács Boglárka.
Bronzérmesek: Jászvári Alíz, John Dávid, Havelda Ádám, Schreyer Viktor.
Helyezettek: Hergovics Soma (V.), Ender Tamás (V.), Fülöp Bence (VII.)

Cseresznyefa-virágzás ünnepe Keszthelyen!

Kedves meghívásnak tettek eleget a veszprémi dzsúdó klub bemutató csoportjának tagjai április 27-én. A sportolók Keszthelyre utaztak, ahol az Életfa Általános és Alapfokú Művészeti Iskola cseresznyefa-virágzás ünnepségén mutathatták be Károlyi Gábor által megálmodott programjukat.

A bemutató jól sikerült, nagy sikert arattak a japán-magyar alapítvány által támogatott iskola diákjai körében. A kedves vendéglátás és a családias környezet, a sok japán kulturális tárgy körében a dzsudkokák remekül érezték magukat. Az iskolai bemutatót egy városnéző kirándulással is összekötötték, melyen tovább erősödött a csapatszellem.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.