Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Blazsó Márton továbbra is megállíthatatlan

2012. május 30. 8:07
Május 27-én, vasárnap rendezték a Specialized Maraton Szilvásvárad hegyi kerékpár-versenyt, amely az idei Top Maraton sorozat első állomása volt.

A teljes magyar élmezőny mellett külföldi versenyzők is indultak a kedvező időjárásnak köszönhetően rendkívül gyors és poros pályán. A közel 1300 fős tömegből a VKE-Nelsonos Blazsó Márton azonnal az élre került és 4:46'09-es új, szenzációs pályarekorddal tudott győzni.

Albert Katalin kirobbanóan versenyezve nyerte meg korcsoportját (Master1).

Blazsó Marci így nyilatkozott a célbaérkezés után:
„Nagyon jó volt a formaidőzítésem, sok ráhangoló edzőversenyen vettem részt az elmúlt időszakban. A Bakonyban és a romániai Maros Bike Marathonon is látszódott már, hogy jó állapotban leszek. Újabb pályarekordot tudtam dönteni. Magam is meglepődtem, hogy ilyen jól sikerült. Tudtam, hogy fejlődtem, de Buruczki Szilárd legyőzése nagy meglepetés volt számomra is, és nagyon örülök neki.”

Veszprémi Kerékpáros Egyesület-NELSON eredmények:
Blazsó Márton hosszútáv Férfi Elit 1. a verseny abszolút győztese
ALBERT Katalin középtáv M1/ 1
BOKROS Manassé középtáv Master1/ 5
FELFÖLDI Viktória rövidtáv felnőtt nő/ 5.
DOLEZSAI Balázs középtáv Felnőtt F./12.
MÁRKUS János hosszútáv Felnőtt F./16
POGÁNY Tamás hosszútáv Master 1/16.
ONDRISEK Péter hosszútáv Master 1/17
VÁRHIDI Artúr rövidtáv Master 1/21.
PICHNER József hosszútáv Master 2 /23.
PATAKI Gábor középtáv Master 1/24.
KUNTÁR Bence középtáv Felnőtt F/30.
BITTMANN Károly középtáv Master 1/39.
SOLTÉSZ Gábor középtáv Master 1/49.

vehir.hu
további cikkek
Eltűnt egy tizenhárom éves ajkai fiú kék fény Eltűnt egy tizenhárom éves ajkai fiú Az Ajkai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 13 éves, ajkai fiú eltűnése ügyében. tegnap 23:28 Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben férfi kézilabda BL Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. tegnap 20:51 75 éves jubileumát ünnepli a Pannon Egyetem Pannon Egyetem 75 éves jubileumát ünnepli a Pannon Egyetem A Pannon Egyetem a héten ünnepli fennállásának 75. évfordulóját, amely nemcsak az intézmény, de Veszprém városa számára is fontos mérföldkő. Az egyetem hosszú és gazdag múltra tekint vissza, hiszen az évtizedek során központi szereplővé vált a térség oktatási és kutatási életében. tegnap 21:38 Egyelőre csak a nevek változtak Erről jut eszembe… Egyelőre csak a nevek változtak Még hogy nem lehet kétszer belelépni ugyanabba a folyóba? A veszprémi férfi kézilabdacsapat cáfolja a régi mondást. Tavaly Momir Ilics szakmai irányításával is két győzelemmel kezdte a BL-szereplést a Telekom Veszprém, majd jött a dániai fiaskó (36-30) a GOG ellen. Most két bravúros győzelem után Portugáliába ment házhoz a pofonért a Veszprém Handball Club, immár a világhírű Xavier Pascuallal a kispadon. Úgy tűnik, egyelőre csak a nevek változtak, a teljesítmény a régi maradt. tegnap 15:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.