Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egy álló napig tekertek a VKE-Nelson bringásai

2012. augusztus 1. 8:57 // Forrás: VKE - NELSON
A zánkai gyerektábor területén zajlott most hétvégén a nyár egyik legizgalmasabb kerékpáros eseménye, a 24 órás MTB váltóverseny.

Szombaton délben rajtolt el a többszáz fős mezőny, közöttük a számos kategóriában induló nelsonosok. Napközben a rekkenő hőséggel, tűző nappal és a pálya porával kellett megküzdeniük, éjszaka pedig a lényegében nulla látási viszonyokkal, technikai problémákkal, defektekkel és természetesen a kimerültséggel.

Éjjel a hirtelen támadt vihar miatt nagyjából 2 órára leállították a versenyt, aminek leginkább az egyéni versenyzők örültek, de a kis extra pihenő mindenkinek jólesett. Vasárnap délig úgy tűnt, egyre lassabban telik az idő...

Végül a VKE-Nelson hősei bebizonyították, hogy nemcsak kimagasló egyéni élsportolóikra, hanem a jól szervezett csapatmunkájukra is büszkék lehetnek.


a veszprémi csapat

Aranyérmet nyert az elit vegyes csoport (Albert Katalin, Pataki Gábor, Bokros Manassé, Kuntár Bence, Varga Elemér), a női duó (Felföldi Viktória és Gedei Ildikó), valamint a hobby 1. korcsoport (Horváth Gergő, Horváth Marcell, Bedő Csaba, Németh Bence, Nagy Benő, Bergmann Ernő). Vegyes párosban Hornung András és Magyar Dalma a 6., egyéni versenyzőként Szűcs Soma a 7., Bollók Norbert a 8. helyezést érte el.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.