Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Pályán a kézisek, rajthoz áll Kovács Zsófia

2012. augusztus 3. 22:04
Spanyolország ellen a negyedik csoportmeccsét játssza szombaton (22:15) a férfi kézilabda válogatott. A Veszprémben készülő triatlonos, Kovács Zsófia is bemutatkozik.

Az Európa-bajnok dánok elleni szoros vereséget, a Dél-Korea elleni izzadságos győzelmet és a Horvátország elleni sima fiaskót követően szombaton az éremre is esélyes spanyol válogatottal találkozik a Mocsai-csapat az ötkarikás játékok negyedik csoportmeccsén.

Mint arról pénteken beszámoltunk, a mieinknél Perez Carlos térdsérülés miatt nem folytatja szereplését, helyette Putics Barna érkezett, míg Gulyás Pétert Laluska Balázs váltja a keretben.

KÉZILABDA (Copper Box)
férfiak, 4. forduló:
B csoport:
12:15 ó: Koreai Köztársaság-Szerbia
17:15 ó: Horvátország-Dánia
22:15 ó: MAGYARORSZÁG-SPANYOLORSZÁG

A csoport állása: 1. Horvátország 6 pont (88-63), 2. Dánia 6 (77-73), 3. Spanyolország 4, 4. MAGYARORSZÁG 2, 5. Szerbia 0 (69-83), 6. Koreai Köztársaság 0 (69-86)


Szombaton délelőtt (10:00) rajthoz áll a magyra küldöttség egyetlen triatlonosa is. Tóth Zsófia az egri Agria KTK igazolt versenyzője, így hivatalosan nem a királynék városát képviseli az ötkarikás seregszemlén, azonban tekintve, hogy a futóedzéseket a VEDAC-nál, az úszó tréningeket a Veszprémi Úszó Klubnál végzi, kerékpárjával pedig a megyeszékhely és a Balaton körül szeli a kilométereket, kötődését tekintve ő is városunk olimpikonjának tekinthető.


Kovács Zsófia

– Nagyon szép lenne az első húszban végezni. A férfiakkal ellentétben nálunk több ország uralja a mezőnyt, az ausztrálok, új-zélandiak, angolok, franciák, németek, amerikaiak és kanadaiak is nagyon jó, de még Chilének is van egy kiváló versenyzője. Próbálok nem stresszelni a tét miatt, s úgy tekintek az eseményre, mint bármilyen más versenyre. Ebben segít, hogy jól ismerem a mezőnyt – nyilatkozta a 24 éves olimpikon június közepén a vehir.hu-nak.

TRIATLON (Hyde Park) - 1
10 ó: NŐI VERSENY - KOVÁCS ZSÓFIA

vehir.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.