Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Újabb országos sikerek teniszben

2012. augusztus 27. 18:00
A kilenc esztendős veszprémi tenisztehetség, Kalocsai Péter két hét alatt négy aranyérmet szerzett a fővárosban, illetve Gödöllőn rendezett viadalokon.

Idén először rendezték meg Budapesten a Nemzeti Edzés Központban a Tennis Finals elnevezésű viadalt, amelyet az év legnagyobb tenisz eseményeként hirdetett meg a Magyar Teniszszövetség.

A felnőtt magyar csapatbajnokság, vagyis a Szuper Liga döntője mellett itt bonyolították le a Wilson amatőr magyar bajnokságot is.

A Tennis Finals fontos kísérő rendezvénye volt az ország legjobb 9 és 10 éves teniszezőinek azonos helyszínen és időben megrendezett versenye is, hiszen így a jövő reménységei testközelből nézhették a jelenlegi legjobb magyar férfi és női játékosokat.


Kalocsai Péter

A veszprémi Kalocsai Péter (9 éves, edző Szlotta Roland) mindkét korosztályban részt vett a megmérettetésen. A mérkőzéseken esélyeshez méltóan szerepelt, a korábbi versenyekhez hasonlóan magabiztos játékkal szerezte meg az első helyet korosztályában, majd az egy évvel idősebbek között sem talált legyőzőre.

Az ezt megelőző hétvégén rendezték Gödöllőn a Kiskastély-kupa országos teniszversenyt. Péter itt is két korosztályban mérette meg magát, ezúttal is meggyőzően teniszezett, így mindkét korcsoportban a dobogó legfelsőbb fokára állhatott.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.