Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Labdát a kezekbe!

2012. szeptember 1. 17:13
Örökös klubtagsági emléklapok átadásával, és sportszerűségi eskütétellel kezdődött az idei Kölyökkézi tanév szeptember elsején a Veszprém Arénában.

Firnicz József a Magyar Kézilabda Szövetség gyermekkézilabda igazgatója üdvözölte az egybegyűlteket, és megköszönte Veszprém vezetőinek a támogatásukat. A Kölyökkézi tiszteletbeli örökös tagsági emléklapokat Hadházy Sándor, a Magyar Kézilabda szövetség alelnöke adta át Tótvarsányi Borinak és Katinak, Császár Gábornak, Éles Józsefnek, Farkas Ágnesnek, Deli Ritának és Szabóné Sípos Évának. Emléklapot kapott továbbá Porga Gyula, Veszprém város polgármestere, és dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a Kölyökkézi támogatásáért.

Porga Gyula sok kitartást kívánt a fiataloknak, méltatta a szülők áldozatos munkáját, és példaként állította a gyermekek elé a felnőtt kézilabda játékosokat.

Dr. Navracsics Tibor közölte, dicsérendő kezdeményezésnek tartja a látványsportok támogatását. Elmondta azt is, a mindennapos testnevelés órák reményei szerint jó hatással lesznek a fiatalokra.
A Kölyökkézi tanévet hivatalosan Vetési Iván, a Magyar Kézilabda szövetség elnöke nyitotta meg. Nyitóbeszédében ösztönzőleg elmondta a fiataloknak, a jelenlegi olimpikon kézilabdások is valaha így kezdték.

A következő percekben a csapatkapitányok, a játékosok, a játékvezetők, a szülők és az edzők sportszerűségi esküt tettek.
A program zárásaként Rakonczai Viktor és Rakonczai Imre, azaz az R-port együttes szórakoztatta és lelkesítette a gyermekeket a Győznünk kell című dalukkal. 

Horák János
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.