Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Új fejezet a floorballosoknál

2012. szeptember 10. 12:29 // Forrás: Orosz Tamás
Új fejezet kezdődött a Lizards floorball csapat életében. A tavalyi évben még az OB II-ben szereplő VESC Lizards játékosok úgy döntöttek, a régi formában nem folytatják tovább a játékot.

A csapat egyik fele az ajkai Fekete Lovak csapatát erősíti a jövőben, a másik fele pedig a jövő építését támogatja és a feltörekvő utánpótlással alkot új csapatot Lizards FT néven.

Mindkét csapat az OB III-ban szerepel ebben az évben. A Lizards-hoz csatlakozott négy utánpótlás játékos és a csapat pár új igazolással is kiegészült. Céljuk ebben az évben a csapat összerakása és egy jó alap megteremtése ahhoz, hogy a következő idényben jó eséllyel feljuthassanak az OB II-be.

Hogy utánpótlásból se legyen hiány, egy ígéretes gyerekekből összeállított csapat az U14-es bajnokságban indul a bajnoki cím megszerzésének reményében. A kicsik már augusztus elején megkezdték az alapozást, akikhez később a felnőtt csapat is csatlakozott.

Vasárnap, a felkészülés lezárásaként mindkét gárda edzőmérkőzést játszott a stadion munkacsarnokában. U14-es csapatunk a komáromi SzPK csapata ellen lépett pályára. A mérkőzés képe alapján még nincs nagy rend a fejekben, mert az egy cserével felálló SzPK 6-2-re múlta felül a veszprémi csapatot.

Ezután a nagyobb gyíkok álltak fel először ebben a felállásban a Fekete Lovak ellen. Még látszott az összeszokatlanság és az új játékosok tapasztalatlansága, de az utolsó harmad már nagyon ígéretes képet mutatott. Reméljük, hogy a szeptember 23-ai veszprémi OB III forduló során már a 20-6-os eredménynél szorosabb végeredménnyel zárul.

Az ifjúságot az első mérkőzésükön Debrecenben lehet megtekinteni, szeptember 22-én a tavalyi U13-as bajnok ellen lépnek pályára.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.