Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Indul a floorball idény

2012. szeptember 20. 18:49 // Forrás: Orosz Tamás
A hétvégén megkezdik szereplésüket a veszprémi floorballosok. A felnőttek négyes tornát rendeznek az OB III-ban, az U14-esek pedig Debrecenbe látogatnak.

Amint arról korábban beszámoltunk, a tavalyi évben még az OB II-ben szereplő VESC Lizards játékosai úgy döntöttek, a régi formában nem folytatják tovább a játékot. A csapat egyik fele az ajkai Fekete Lovak csapatát erősíti, a másik fele pedig a jövő építését támogatja és a feltörekvő utánpótlással alkot új csapatot Lizards FT néven.

Az idei szezonban tizenkét csapat kezdi meg a küzdelmeket három csoportban, régiónkként felosztva (Nyugat, Budapest, Kelet). Vasárnap Veszprémben rendezik meg az első fordulót a Nyugati csoportban. A nyitó mérkőzés pikantériáját éppen az adja, hogy a tavalyi VESC Lizards csapatának tagjai egymás ellen fognak játszani egy remélhetőleg izgalmas, de barátságos mérkőzést. A Lizards FT U14-es csapata a második forduló során kezdi meg a küzdelmeket a 2012/2013-as.

A fiatalok szombaton (14:30) egyből a tavalyi U13-as bajnok Debrecen otthonába látogatnak. A mieink tavaly a döntőben küzdelmes, jó mérkőzésen végül alulmaradtunk, most fontos számukra jól indítani a szezont és elhozni a két pontot a hajdúságiaktól.

A felnőttek programja:
Szeptember 23.
9:00-10:30 Ajkai Fekete Lovak–Lizards FT
10:30-12:00 Rudas–Dunai Krokodilok
12:00-13:30 Ajkai Fekete Lovak–Rudas
13:30-15:00 Lizards FT–Dunai Krokodilok
Helyszín: Veszprém, Stadion csarnok.

vehir.hu
további cikkek
Férfi kézilabda NB I/B: felemás veszprémi mérleg férfi kézilabda NB I/B Férfi kézilabda NB I/B: felemás veszprémi mérleg A hazai pályán játszó Veszprém Handball Academy U21 magabiztosan nyert a Százhalombattai KE ellen, a Veszprémi KKFT viszont kikapott a Budai Farkasok vendégeként a másodosztályú férfi kézilabda-bajnokság hetedik fordulójának szombati játéknapján. tegnap 21:58 Egy kiemelkedő neveléstudós öröksége él tovább a Pannon Egyetem Zsolnai-archívumában Egy kiemelkedő neveléstudós öröksége él tovább a Pannon Egyetem Zsolnai-archívumában A Pannon Egyetem 2024-ben ünnepli fennállásának 75. évfordulóját, amely alkalomból számos eseményt szerveznek. A Humántudományi Kar Neveléstudományi Intézete is különleges mérföldkőhöz érkezett: ünnepélyes keretek között átadták a Zsolnai József professzor nevét viselő emléktermet és archívumot, tisztelegve a neves neveléstudós szellemi hagyatéka előtt. tegnap 21:42 Női kézilabda BL: hétgólos győri vereség az Odensétől sport Női kézilabda BL: hétgólos győri vereség az Odensétől A címvédő Győr második félidei mélyrepülése nyomán 35-28-ra kikapott saját közönsége előtt az Odensétől a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában, ezzel elvesztette idénybeli veretlenségét. tegnap 20:07 Hibátlan csapatok találkoznak – egy évtized után játszik ismét a Győrrel a Veszprém Veszprém Handball Club Hibátlan csapatok találkoznak – egy évtized után játszik ismét a Győrrel a Veszprém A férfi kézilabda NB I 6.fordulójában a Veszprém a szintén százszázalékos Győr vendégeként lép pályára az Audi Arénában. A vasárnapi (kezdés: 17.00) találkozót az M4 Sport + élőben közvetíti. tegnap 19:58

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.