Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kikaptak a „kis gyíkok”

2012. október 8. 19:33 // Forrás: Orosz Tamás
A veszprémiek U14-es floorball együttese 8–4-re kikapott a Komárom vendégeként a bajnokság második fordulójában.

Álmosan kezdték a „kis gyíkok” a mérkőzést, alig telt el egy perc, mikor a komáromi srácok előnyt szereztek. A nyomás továbbra is ott maradt a veszprémieken, de a védelem összeszedte magát. Aztán a nyolcadik percben egy letámadás végén sikerült az egyenlítés. A mieink nem örülhettek sokáig, mert egy perc múlva már újra az erdővárosi gárda vezetett.

A második játékrész görcsösen kezdtek a hazaiak, ami teljes rövidzárlatot okozott. Lassan értek oda a labdákért, ha pedig náluk volt, elképzeléstelen volt a támadások építése. Annyira erőltetett, sablonos volt a játék, hogy az ellenfél előbb tudta, mit fognak csinálni, mint ők maguk. Vélhetően az izgalom vagy a görcsös akarás miatt blokkoltak le a gyerekek, ám a játék hiányzott részükről. A hazaiak pedig kihasználták a bukdácsolásokat, s a harmadot 3-0-ra hozták.

Az utolsó játékrészre aztán a gyíkok kicsit átszervezett első sora elkezdett már néha floorballozni. Voltak jó támadások, de az SZPK tartotta a lépést és mikor három gólra feljöttek a gyíkok, egy hazai időkérés után végül beállították a 8-4-es végeredményt.

– Remélem, az alapszakasz elején elszenvedett két vereség felébreszti a Lizards csapatát és megmutatják, hogy tudják ők játszani is a floorballt, ahogy azt tavaly számtalanszor megtették– nyilatkozta Orosz Tamás, a felnőtt együttes játékosa.

Erima U14-es floorball bajnokság, 2. forduló:
SZPK-Lizards FT 8–4 (5–1, 2–1)

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.