Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kikaptak a Gyíkok a Mesehősöktől

2012. október 25. 21:28 // Forrás: Orosz Tamás
A veszprémi utánpótlás floorball együttes szoros vereséget szenvedett a bajnokság 3. fordulójában. A hétvégén a felnőttek a Magyar Kupában lépnek pályára.

A „gyíkok” ismét az öltözőben ragadtak a mérkőzések kezdetén. A korábban kelő CH csapata az első két percben két gólt szerzett, amivel, mint később kiderült, meg is nyerte a mérkőzést. Ezek után a gyíkoknak is volt sok helyzete, de az első harmad során nem volt befejező ember.

A második harmadra aztán kicsit átszervezve állt fel a gyíkok első sora, ami meghozta a várt eredményt. De többre nem futotta a jól, zártan védekező CH csapata ellen.

A harmadik játékrészben végre mutatott valamit a tavalyi Lizards-ból a csapat. Nagyot hajtottak, aminek az lett az eredménye, hogy feljöttek 3-3-ra. Azonban ehhez az kellett, hogy szinte végig az első sor játsszon, melynek tagjai elfáradtak a végére, így a hajrában vissza tudta szerezni a vezetést a CH, amit aztán a végjátékban két gólosra növelt.

– Nehéz három mérkőzésen van túl a Lizards csapata, a tabella első három helyezettje ellen játszottak eddig és sajnos idehaza még nem sikerült sikerélményt szerezni a szurkolóiknak. Bízunk azonban a jó folytatásban, abban, hogy megtalálják magukban azt a szikrát, ami a tavalyi idényben meghozta a végén a jó eredményt – fogalmazott Orosz Tamás, a Lizards FT felnőt együttesének játékosa.

Erima U14-es floorball bajnokság, 3. forduló:
Lizards FT–IBK Cartoon Heroes 3-5 (0-2, 1-1, 2-2)


Október 28-án (vasárnap) az U14-esek a bajnokság következő fordulójában, a felnőttek pedig a Magyar Kupában lépnek pályára a stadion sportcsarnokában.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.