Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Helyezések a cselgáncs ob-ról

2012. november 8. 17:44 // Forrás: Horváth László
A Domonkos László Veszprémi Judo Egyesület növendékei ezúttal érem nélkül maradtak az ikrényi, illetve a ceglédi országos bajnokságokon.

Október 13-án Ikrényben rendezték a diák „A” és „B” korcsoport ,tehát a 2000-ben és 2001-ben születettek országos bajnokságát, ahol a veszprémi dzsúdó klub négy, illetve két fővel képviseltette magát.

Hergovics Luca és Hajdú Balázs ötödik, Fehér Olivér negyedik, Kékesi Szabolcs pedig hetedik lett. Kapcsándi Lórántnak és Konics Martonnak nem sikerült pontszerző helyen végeznie. Az eredményességben várakozástól kicsit elmaradva teljesítettek a dzsudokák, de az igyekezetük dicséretes. Mivel egy nap rendezték meg a két korosztály versenyét hatalmas tömeg gyűlt össze, késő estébe nyúlt a verseny, mely a gyerekeket és a szüleiket is jócskán megviselte.

Október 28-án Cegléden a serdülő „B” korosztály (2001-1999) országos bajnokságát rendezték. Ahol sajnos ismét érem nélkül maradt a veszprémi csapat. Bár John Dávid küzdhetett a döntőbe jutásért, s vezetett is, de tizenhárom másodperccel a vége előtt talán egy pillanatnyi kihagyás, egy félreérthető mozdulat, vagy talán egy bírói hiba megfosztotta őt az aranyért való küzdelemtől, végül ötödikként zárt.


Az ajkai Hock Ernő a dobogó harmadik fokán, kék övvel

Hajdú Balázs a számára csalódással véget ért diák ”A” ob után nagy elánnal küzdve egy újabb ötödik hellyel lett gazdagabb, de erre méltán lehet büszke. Fülöp Bence remek küzdelmek és győzelmek után sem tudott a népes mezőnyben beférni a pontszerzők közé, míg Horváth Kornélt dicséretes elszántsága vitte el az tornára, de a sorsolással nem volt szerencséje.

Az ajkai Hock Ernő a serdülő ” B”országos bajnokságban a 70 kg-osok között az előkelő harmadik helyen végzett.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.