Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mozgalmas hétvége után és előtt

2012. november 12. 22:53 // Forrás: Horváth László
Mozgalmas és eredményes hétvégén vannak túl a Domonkos László Veszprémi Judo Egyesület tehetségei.

Galánta (Szlovákia)
November 10-én a hagyományok szerint idén is megrendezték Szlovákiában a galántai nemzetközi cselgáncsversenyt, amelyen a Veszprém Judo Se versenyzői ezúttal a zirci Vincze Judo Klub versenyzőivel közösen vettek részt. A veszprémiek közül a nívós nemzetközi mezőnyben a 13 év alatti versenyzők között Hajdu Balázs négy győzelme aranyérmet ért, Hergovics Luca pedig megszerezte az értékes harmadik helyezést. Kékesi Szabolcs biztató formát mutatott, de az egy évvel idősebbek mezőnyében kiesett. A 11 év alatti versenyzők között Hergovics Soma első mérkőzését megnyerte, de a folytatásban kikapott ellenfelétől, így neki ezúttal nem sikerült a továbbjutás.


Győr
Hét versenyző – hét érem! Remek hangulatú, küzdelmes napot hozott november 11-e a veszprémi dzsudokáknak. A győri viadalon kicsi, ámde annál lelkesebb csapat képviselte a bakonyi színeket.

Aranyérmesek: Németh Bulcsú, Piri Bendegúz .
Ezüstérmesek: Rieger Dániel, Kovács Patrik, Frantal Nándor
Bronzérmesek: Schreyer Viktor, Répási Áron.

A „C” korosztályos fiúknak remek felkészülés volt a jövő heti korosztályos verseny előtt. – Azt gondolom, méltán lehetünk büszkék gyermekeinkre, versenyzőinkre. Sokat segítettek Gábor bácsi bíztató szavai is. Ilyen eredményes hétvégét kívánunk mindenkorra – fogalmazott Horváth László klubelnök.


Siklós
Vasárnap siklóson rendezték a serdülő országos dzsúdó bajnokságot, ahol a veszprémi egyesületet Horváth Levente képviselte. A fiatal tehetség -50 kg-os súlycsoportban harmadik helyezést érte el a tizenöt induló versenyző közül, s bronzérmes lett.


Horváth Levente (kék övvel)

Jövő hétvégén még két kemény megmérettetés vár a veszprémi fiatalokra. Diák „C” és ifi „B” korosztálynak lesz országos bajnoksága Budapesten.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.