Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Buruczki nyert Veszprémben

2012. november 21. 9:41 // Forrás: Veszprémi Kerékpáros Egyesület
Buruczki Szilárd nyerte a veszprémi LOcarGo Supercross-futamot a hétvégén. A nők versenyében az olimpikon Benkó Barbara lett az első.

A 115 fős mezőny a város közepén lévő Barátság parkban és környékén versenyezhetett. A kutyafuttatóként is használt park, a helyenként elég rázós, több csiki-csuki kanyarkombinációt tartalmazó pálya rendesen megdolgoztatta a testet, ami nagyon kimerítő volt. A viszonylag sík pálya a dupla palánkon kívül egy játszótéri homokozó akadályt és egy teherautó platóján való átkelést tartogatott, ami valószínűleg mindenki számára emlékezetes marad. Itt ugyanis raklapokból épített lépcsőn kellett felfutni és a másik oldalon egy rámpán legurulni.

A verseny előtti hírverésnek hála népes közönség gyűlt össze a pálya szélén, akik forralt borral és teával melegíthették fel magukat a hidegben.

"Nagyon tetszett a pálya, a kamion akadály biztos mindenki számára emlékezetes marad. A homokozón való áthajtást is nagyon szerettem, különösen azért, mert itt dőlt el a versenyünk Fejes Gabival. Az utolsó körben hibázott, kicsúszott a kereke, ekkor el tudtam tőle lépni és a többi kanyarban is már gyorsabb voltam. Több helyen is rázós volt a pálya, ami kissé meggyötörte bringákat, illetve több, kutyák által ásott gödör is a technikásságát növelte." - nyilatkozta Buruczki Szilárd.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.