Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Idén is lesz Veszprém Szlalom

2013. január 31. 18:05 // Forrás: Ifj. Mulicz László
2013-ban három alkalommal rendeznek baleset-megelőzési nyílt napot és ügyességi vetélkedőt a Veszprém Aréna parkolójában.

A Veszprém Szlalom rendezői gárdája hónapok óta azon dolgozik, hogy 2013-ban ismét megrendezhesse a Veszprém Aréna parkolójában a baleset-megelőzési nyílt napot és ügyességi vetélkedőt, amely már az előző években is nagy népszerűségnek örvendett.

A rendezvény célja – a jótékonysági nap keretein belül – a KRESZ játékos megismertetése az autóval, motorral és kerékpárral közlekedő fiatalokkal és a biztonságos járműkezelés elsajátítása közlekedési szimulációkkal.

Az esemény továbbá lehetőséget ad a versenyezni vágyók közúti forgalomtól elzárt területen, rendezett keretek közötti vetélkedésére. Az autós ügyességi szlalom vetélkedő a veszprémi sportélet színesebbé tételére, a fiatalok, az autós társadalom, a sportos kikapcsolódás és a közlekedési rutin elsajátítására vágyókat célozza meg  A Veszprém Szlalom ügyességi verseny így nem csak a versenyzésről szól.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset Megelőzési Bizottsága és a Veszprémi Autós Motoros Iskola is több programmal várja az érdeklődőket.

A rendezvényeik tervezett időpontjai:
- 2013. április 07.
- 2013, június 02.
- 2013. szeptember 15.
Kapunyitás: 7:00-tól, a verseny rajtja 9:00-kor.

Infók a verseny és az egyesület honlaplán és Facebook oldalán.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.