Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ismét nekilódul a város

2013. április 12. 22:12
Április 21-én (vasárnap) rendezik meg Veszprémben a hagyományos Stop.Shop-Intersport Futónapot, melynek alkalmával két távon mérhetik fel felkészültségüket a mozogni vágyók.

A két kilométeres „mini” táv 09:30-kor indul, a résztvevők a Stop.Shop Bevásárló Park – Lóczy Lajos u. – Vilonyai u. – Cholnoky Jenő u. – Lóczy Lajos u. - Stop. Shop Bevásárló Park útvonalat futják végig. A 10 órakor elrajtoló mezőny pedig háromszor teljesíti ugyanezt a kört.

A jelentkezésnél minden induló ingyenesen megkapja a rendezvény pólóját. A beérkezésnél pedig a befutócsomaggal együtt egy tombolaszelvényt is átvehetnek, melyet az iskolája nevével ellátott gyűjtőládába kell bedobni, így vesznek részt az iskolák közötti versenyben és a tombolasorsoláson egyaránt. Azonban nem csak diákok, tanárok, hanem szülők, barátok, pártoló tagok is gyarapíthatják az iskola szelvényeinek számát. Díjazásban részesül a legtöbb taggal résztvevő első három iskola. 

A két kilométeres körre ingyenes a nevezés, a hosszabb távon 1.000 Ft/fő. Ha egy családban több fő vesz részt, a további nevezés 500 Ft/fő. Az elmúlt években rendre több ezer embert mozgatott meg a rendezvény, melynek fővédnöke dr. Mihalovics Péter, országgyűlési képviselő, Új Nemzedék Jövőjéért Felelős miniszteri biztos

További részletes információkat a mellékelt plakáton (oldalunk jobb felső sarkában) talál.

vehir.hu
Cseh Zoltán

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.