Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Több ezer embert megmozgattak

2013. április 21. 14:28
A szervezőket is meglepte az a hatalmas érdeklődést, ami a Stop.Shop. Intersport futónapot jellemezte vasárnap délelőtt Veszprémben.

A rövidebb, két kilométeres távra több mint kétezren regisztráltak, a hat kilométeres versenyre közel száz jelentkező akadt.

Porga Gyula polgármester köszöntötte a futókat<br>A galéria megtekintéséhez kattintson a képre

Porga Gyula polgármester köszöntőjében kiemelte, jó látni, hogy idősek és fiatalok egyaránt úgy gondolják, fontos védeni egészségünket, majd kis izomlázat kívánt a jelenlevőknek, hiszen ez azt jelenti, hogy a versenyen mindent beleadtak.

A közös bemelegítés sem maradhatott el

A remek időnek köszönhetően rengetegen gondolták úgy, hogy a szabadban töltik a vasárnap délelőttöt, és futnak egy kicsit - vélekedett a szervezők részéről Tóthné Stupián Anikó, akitől megtudtuk, az iskolák versenyében a gyulafirátóti Gyulaffy László Általános Iskola nyert, őket a veszprémi Báthory követte, a harmadik legnagyobb létszámmal pedig az ajkai Kossuth és Vörösmarty iskola indult a versenyen.

A hat kilométeres távon az olimpikon Minczér Albert ért célba elsőkén, őt Matkó Csaba követte, harmadiknak az ifjúsági korú Kovács Olivér futott be. A lányoknák Brassai Réka bizonyult a leggyorsabbnak, második Németh Eszter lett, a harmadik helyet pedig Somogyi Anett szerezte meg.

További képek a vehir.hu Facebook oldalán.

Cseh Zoltán

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.