Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Első Hajag csúcsfutás

2013. április 25. 21:34
A Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE április 27-én (szombaton) rendezi meg a családi nappal egybekötött terepfutó versenyt.

A tíz kilométeres terepfutó verseny a Bakony egyik gyönyörű hegyére a Hajag-tetőre visz fel. A versenyzőknek közel 400 méter szintkülönbséget kell leküzdeniük a hegytetőre történő feljutás során. Herend belterületén egy rövid betonos szakasz után szinte végig széles erdei örvényeken halad az útvonal. A szervezők nagyjából a táv felénél frissítőt biztosítanak a versenyzőknek.

A verseny a hajagi családi nap programjaként rendezik meg, melyre a nevezők megkapják a családi napon való részvételre jogosító karszalagot, és egy hajagi rubelt, amellyel a célból a rajtba menetrend szerint közlekedő buszok vehetőek igénybe. Ugyanezekkel a buszokkal csomagszállítást biztosítunk a rajtból a célba. Fürdési lehetőséget fenn a Hajag-tetőn nem tudnak biztosítani, arra a rajtba visszajövetel után a Herendi Általános Iskolában lesz lehetőség. A célban számos programot kínál a családi nap rendezvénye, ezekről a programokról részletesen a www.hajag.hu oldalon lehet tájékozódni. A programok helyszínén hideg és meleg étkezésre is lesz lehetőség.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.