Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Gyűlnek a VKE-Nelson érmei

2013. május 28. 11:17
A veszprémiek hősiesen helytálltak a május 26-án rendezett 12. Specialized Szilvásvárad Maraton kerékpáros versenyen.

Eső, jégeső, sár és kifejezetten hideg  idő fogadta a látogatókat. Ennek ellenére sokan megjelentek a szilvásváradi lovas stadionban a rajtnál, ahonnan ezúttal távokra (33, 64, 107 km) bontva startoltak az indulók. Bár a szilvási pálya sáros állapotában is viszonylag gyors, vasárnap  nagyon sokan lelassultak a zord körülmények miatt, és nem csak a 107 kilométert teljesítők közül.

Nem így a hosszú táv abszolút győztese, Blazsó Márton (VKE-Nelson Specialized), aki a múlt heti Bakonyerdő Maratonhoz hasonlóan nagyon meggyőző volt és magabiztosan, mintegy tízperces előnnyel tudott nyerni. Szintén fölényes győzelmet aratott a női Master1-ben versenyző Albert Katalin, aki viszont az említett  Bakonyerdő Maratonon két nap alatt kettő aranyérmet is elhozott.

A többi veszprémi kerékpáros is hősiesen helytállt az erős mezőnyben és a rendkívül zord időjárás ellenére több értékes helyezést is elértek. Bokros Manassé Master 2 hosszútáv bronzérmes, Lóránt Imre Master 2 középtáv 4., Várhidi Artúr Master1 rövidtáv 11., Bedő Csaba Felnőtt középtáv 5., Hornung András 11., Bittmann Károly 29., Márkus János felnőtt hosszútáv 11. lett.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.