Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Dzsúdóverseny és jótékonyság

2013. május 30. 11:27 // Forrás: Horváth László
Június 8-án rendezik meg a VI. Domonkos László Emlékversenyt a Március 15. utcai sportcsarnokban. A rendezők játszószobát biztosítanak, majd a játékokat átadják a veszprémi kórháznak.

A Domonkos László Veszprém Judo SE június 8-án rendezi meg a Március 15. utcai sportcsarnokban a VI. Domonkos László Emlékversenyt.

A klub ezzel a versennyel pótolja a márciusi extrém időjárási körülmények miatt elmaradt rendezvényét. A szervezők a budapesti Európa-bajnoksághoz hasonlóan a bakonyi megyeszékhelyen is dzsúdóünnepet rendezni.

A veszprémi csapat (archív fotó)

– Több külföldi versenyen vettünk részt és sok helyen tapasztaltuk, hogy egy-egy verseny családi programként illeszkedett be a régió életébe. Mi is ezen dolgozunk, ezért újdonságként egy játszószobát fogunk kialakítani, ahol az egész verseny ideje alatt gyermekfilmeket lehet nézni, így aki már a versenyen nem érdekelt, de szívesen marad, annak lehetősége lesz itt eltölteni az időt – mesélt a tervekről Horváth László.

– Arra kérjük a legkisebbeket, hogy játékot is hozzanak magukkal, de olyat, amelyet szívesen odaajándékoznak egy nemes célra. Ugyanis ezeket a felajánlott játékokat odaajándékozzuk a veszprémi kórház gyermekosztálya részére, amelyet a verseny utáni napokban átadunk – tette hozzá a klub elnöke.

Ezen kívül – mivel a megmérettetés helyszíne kapcsolódik az uszodához – aki a viadal után kedvet kap, akár úszással is levezetheti a napi feszültséget.

A versenyek már 9 órakor elkezdődnek, a hivatalos megnyitót 11 órakor tartják.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.