Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Triplázott a floorballcsapat

2013. június 10. 22:16 // Forrás: Orosz Tamás
A Veszprém mindhárom korosztályban itthon tartotta a hagyományos utánpótlástorna, a Lizards Kupa serlegét.

A Trampolin SE floorball szakosztálya június 1-jén ismét megrendezte Veszprémben az utánpótlás korosztályok számára már hagyományosnak számító Lizards Kupát. Az egész napos eseményen a gyerekek három korosztályban mérték össze tudásukat.

A délelőtt során a két fiatalabb korosztály játszott felváltva két diákolimpia méretű pályán. Ezeken az összecsapásokon három-három játékos lép egyszerre pályára kapus nélkül. A mezőnyben akadtak rutinosabb egyesületek, és olyanok is, akik csak tavaly szeptemberben ismerkedtek meg a sportággal, ám azóta lelkesen edzenek.

Fotók: Orosz Tamás

Felváltva lépett pályára a 2002-2003-as és a legfiatalabb, 2004-2005-ös korosztály. A gyerekek nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a küzdelembe, sípszótól sípszóig meg sem álltak. A délelőtt során hetven gyermeket tudott önfeledt, aktív mozgásra rávenni egy maréknyi lelkes ember. Természetesen azért az eredmény is számított, s délre ki is alakult a végső sorrend.

Végeredmény
2004-05-ös korosztály: 1. Lizards FT (Veszprém), 2. SZPK Nokia (Komárom), 3. Ares HC (Érd), 4. Pusztai Ferenc Általános Iskola "A" (Káptalanfa), 5. Pusztai Ferenc Általános Iskola "B".
Legjobb játékosok: Perényi Zoltán (Ares), Jenei Péter (SZPK), Trombitás Balázs (LFT).

2002-03-as korosztály: 1. Lizards FT, 2. SZPK Nokia, 3. Pusztai Ferenc Általános Iskola, 4. Ares HC "B", 5. Ares HC "A", 6. Borsos Miklós Általános Iskola „zöld” (Ajka), 7. Borsos Miklós Általános Iskola „bordó”.
Legjobb játékosok: Ördög Dominik (SZPK), Ignác Rajmond (Pusztai), Bögi Levente (LFT)

Az eredményhirdetés után átalakult a pálya és a két kicsiből egy nagy született, a stadiont a 2000-2001-ben születettek vették birtokba. Ők már a normálméretű pályán öt-öt mezőnyjátékossal és egy-egy kapussal álltak fel a kezdéshez. Mivel ebben a korosztályban csak három együttes nevezett, ebből kettőt a rendezők állítottak ki. Itt a sorrend oda-visszavágós rendszerben hat mérkőzés után alakult ki.

A Lizards két csapatát kivételesen nem az edzők jelölték ki, hanem a két kapus felváltva választott a meglévő keretből. Talán ennek köszönhető, hogy a legszorosabb mérkőzés a két veszprémi csapat között volt. Mindkét meccsen egy gól döntött a fekete mezben játszók javára.

Végeredmény:
2000-2001-es korosztály: 1. Lizards FT „fekete”, 2. Lizards FT „zöld”, 3. Ares HC.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.