Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tízéves utcai kosárlabda

2013. június 11. 21:41 // Forrás: Kindler Krisztián
Egészpályás kosárlabdajáték, hip-hop ütemek, ügyességi versenyek, rendhagyó kiállítás és látványos bemutatók a Hoops Starz Streetball 2013-as veszprémi állomásán.

Az idén tízéves versenysorozat alkalomból a szervező Utca Hangja Szabadidő és Sport Egyesület különleges és ingyenes kosárlabdaprogramokkal várja a versenyzőket és a nézőket június 15-én (szombaton) a veszprémi Jutasi úti szabadidősport centrumban.

A rendezvény gerincét jelentő streetball versenyek során a négy a négy elleni egészpályás kosárlabdaverseny győztes csapata bejut a Hoops Starz Streetball 2013-as siófoki döntőjébe. Erre a megmérettetésre – amelyre a többi versenyszámmal együtt ingyenes a nevezés – június 14-én éjfélig lehet jelentkezni a hoopsstarz@gmail.com e-mail címen, a 20/399-6198-as telefonszámon, vagy személyesen Kindler Krisztián főszervezőnél.

Az egészpályás mérkőzéseken kívül, egy-egy elleni küzdelmek, dobó és ügyességi versenyek is színesítik az egész napos programot.

A rendezvény során, exkluzív barátságos mérkőzésen mérik majd össze tudásukat a város közéleti személyiségei és neves sportolói. A találkozón elsősorban a több évtizedes múlttal rendelkező kosárlabda szakosztály meghatározó szereplői, a VEDAC kiemelkedő sportolói, valamint a Pannon Várszínház színészei és az újságírók válogatottja vesz részt. 

A jojobolt.hu részéről lélegzetelállító yo-yo trükköket láthatnak a kilátogatók, s aki kedvet érez rá, versenyen is kipróbálhatja magát. A szervezők a kisebbekre is gondoltak, hiszen aszfaltrajz versenyben és az utcai játékok (ugróiskola, hula-hopp, ugrókötelezés, skelly stb.) számos válfajában tehetik próbára ügyességüket a gyerekek.

A rendezvény kiemelt programja lesz az a rendhagyó kiállítás, amely a Hoops Starz Streetball tízéves történetét mutatja be. A kiállítás megtekinthető az Eötvös Károly Megyei Könyvtár kisgalériájában, a megnyitó június 14-én (16:30) lesz.   

További információk megtalálhatók a Facebookon Hoops Starz név alatt és a hoopsstarz.blog.hu internetes oldalon.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.