Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Több mint kétszázan dzsúdóztak

2013. június 19. 17:28
Kiváló hazai eredmények születtek a hagyományos veszprémi emlékversenyen.

A Veszprémi Judo Sportegyesület június 8-án rendezte meg a márciusi hóvihar miatt elmaradt VI. Domonkos László Meghívásos Judo Emlékversenyt a Március 15. utcai sportcsarnokban.

Sajnos ezúttal az árvíz miatt kellett izgulni, több csapat vissza is mondta nevezését, de így is huszonnégy együttes kétszáztíz versenyzője küzdött az érmekért. Porga Gyula, városunk polgármestere nyitotta meg a versenyt, aki méltatta az edzők, szülők és gyerekek munkáját. A rendezők ezt követően virággal köszöntötték a klub névadójának, Domonkos Lászlónak családját.

A népes veszprémi alakulat

A régión kívül is érkeztek versenyzők: Budapestről, Domaszékről és már hagyományosan a névadó szülőhelyéről, Ceglédről is népes alakulat jelent meg. Utóbbi küldöttség tagjaként az olimpikon Ungvári Miklós, s edzője, Bíró Tamás is Veszprémbe látogatott.

Egyedülálló sikert aratott a kicsik részére berendezett játszószoba. A klub vezető az ott felajánlott játékokat a veszprémi gyermekkórház részére juttatták el.

– Gratulálunk versenyzőinknek az eredményes szerepléshez, és köszönjük a klub támogatóinak és aktivistáinak munkáját – értékelt röviden Horváth László, a klub elnöke.

Veszprémi dobogósok

Aranyérmések: Nagy Benjámin, Segesdi Zíra, Szatmáry Zsombor, Jászvári Erik, Molnár Erik, Kékesi Szabolcs, Kékesi Péter, Fehér Olivér, Hajdú Balázs, Horváth Dorottya, Fülöp Angéla, Répási Áron, Horváth Réka, Segesdi Zoé.
Ezüstérmesek: Takács Boglárka, Kovács Patrik, Vízl Eszter, Vízl Nóra, Szatmáry Bence, Jászvári András, Frantal Nándor, Tóth Bence, Takács Regő, Fülöp Bence, Hergovics Luca, Segesdi Oktávia, Takács Emese.
Bronzérmesek: Hergovics Soma, Kékesi Szabolcs, Décsy Dávid, Gál Dávid, Szabó Milán, Szigethy Barna, Tóth Bendegúz, Windischmann Botond, Bodnár Dóra, Havelda Ádám, Horváth Kornél.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.