Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Birkózás: csapatbajnok a Centrum

2013. július 4. 21:07
Remek teljesítménnyel zárták a tavaszi szezont a veszprémi Centrum SE birkózói, akik egy hétvégén két versenyen is bizonyították rátermettségüket. Így huszonegy éremmel és egy csapatbajnoki győzelemmel lett gazdagabb az egyesület gyűjteménye.

Szombaton második alkalommal rendezte meg a Dunaferr SE Gurics György világbajnok birkózóról és legendás edzőről elnevezett versenyét, amelyre három fővel nevezett a veszprémi csapat. Nagy Gergő és Csiszár Milán magabiztos birkózással arany, míg Ihász Dávid ezüstérmet szerzett a viadalon.

Vasárnap a Centrum SE volt az első alkalommal megrendezett Axxo Kupa gyermek korosztályú viadal házigazdája. A hat egyesület versenyzőit felvonultató megmérettetésen hét arany-, négy ezüst- és nyolc bronzérmet szereztek.

Aranyérmet Soós Gergő, Nagy Benedek, Hegyi Dávid, Kiss Attila, Nagy Tibor, Nagy Gergő és Ihász Dávid, ezüstöt Somogyi Milán, Rózsahegyi Rupert, Márki Csongor és Németh Levente,  bronz medált pedig Erdősi Márton, Illikmann Erik, Udvaros Patrik, Nagy Gergő Tamás, Badics Eszter, Mészáros Gyula, Szemerédi Péter és Nagy Martin szerzett.

Az elsöprő teljesítménynek köszönhetően a házigazdák csapatversenyben is az első helyen végeztek, ezért Túri Péter és Janku Ferenc edzőpáros is elégedett volt tanítványaival a megmérettetés végén.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.