Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ismét az azeri fogott ki Zsanetten

2013. augusztus 17. 18:58 // Forrás: Németh Attila, hajraveszprem.hu
A szófiai junior birkózó világbajnokságon Németh Zsanett a nyolcaddöntőben kapott ki a junior Európa-bajnoktól, és a 11. helyen végzett.

Szófiában rendezték a birkózók idei junior világbajnokságát, ahol a Veszprémi Dózsa SC birkózója, Németh Zsanett 72 kg-ban lépett szőnyegre. Nem kedvezett a sorsolás a magyar lánynak, hiszen már a nyolcaddöntőben a junior Európa-bajnok, azeri Szabrina Alejiva várt rá, akitől az egy hónappal ezelőtti kontinensviadalon a döntőben kapott ki, és ezüstérmes lett – számolt be a hajraveszprem.hu.

Akkor Alijeva tussal tudott győzni, most egy 6-0-s első menet után egy szoros, 2-1-es második menet következett, de összességében így is 8-1-re az azeri bizonyult jobbnak. A folytatásban szerb ellenfelét is legyőzte, az elődöntőben azonban egy japántól kikapott, így Németh Zsanett folytathatta a küzdelmet, hanem a 11. helyen zárt.

Szeptember következhet a felnőtt világbajnokság, ahol junior kora ellenére Zsanett is szőnyegre fog lépni, ráadásul hazai közönség előtt, hiszen az idei VB-t Budapesten rendezik.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.