Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Csoportelső lehet a Veszprém

2014. február 14. 9:17 // Forrás: MTI
Csoportelső lehet a Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, míg a női mezőnyben címvédő Győr nagy lépést tehet a májusi, budapesti négyesdöntőbe jutásért a hétvégén.

A fennállásuk első négyesdöntőjéért küzdő veszprémiek ugyan egy hete elveszítették első pontjukat, de két fordulóval a vége előtt három pont előnnyel vezetik csoportjukat. Ha szombaton - a sérült Nagy László nélkül - pontot szereznek a vendég Croatia Zagreb ellen, akkor a zárókör eredményeitől független elsők lesznek, és a nyolcad-, valamint továbbjutás esetén a negyeddöntőben is élvezhetik majd a hazai pálya előnyét. A két csapat október 20-i, zágrábi meccsét a Veszprém 33-22-re nyerte.

A női BL-ben a Győr a Ljubljanát fogadja, s ha nyer - erre minden esélye megvan -, akkor "szétszakítja" a II. csoportot, és a montenegrói Podgoricával együtt fél lábbal már a májusi, budapesti négyesddöntőben érezheti magát.


A magyar érdekeltségű csoportok hétvégi programja:
Férfi BL, A csoport, 9. forduló:
szombat:
Szanktpetyerburg (orosz) - Rhein-Neckar Löwen (német) 17.00
MKB-MVM Veszprém-Croatia Zagreb (horvát) 19.00
Celje (szlovén)-Zaporizzsja (ukrán) 20.30
Az állás: 1. Veszprém 15, 2. RN Löwen 12, 3. Celje 7 (214-210), 4. Zaporizzsja 7 (224-244), 5. Zagreb 6, 6. Szanktpetyerburg 1
Az első négy helyezett jut a nyolcaddöntőbe.

Női BL, középdöntő, II. csoport, 3. forduló:
vasárnap:
Győri Audi ETO KC-Krim Ljubljana (szlovén) 18.00
Buducsnoszt Podgorica (montenegrói)-Larvik (norvég) 20.00
Az állás: 1. Podgorica 3 (53-38), 2. Győr 3 (52-46), 3. Ljubljana 2, 4. Larvik 0
Az első két helyezett jut a májusi, budapesti négyesdöntőbe.


Ajánló: Nem egy, hanem négy pont a cél – Fazekas Nándor blogja.

vehir.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Férfi kézilabda NB I/B: döntetlen a veszprémi rangadón férfi kézilabda NB I/B Férfi kézilabda NB I/B: döntetlen a veszprémi rangadón Megosztozott a pontokon a Veszprém Handball Academy U21 és a Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 a másodosztályú férfi kézilabda-bajnokság pénteki találkozóján. tegnap 23:47 Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Telekom Veszprém Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Nem csak az őrületes fordítás és az utolsó másodperces győzelem miatt marad emlékezetes a Telekom Veszprém csütörtök esti BL-negyeddöntője: a dán Aalborg elleni derbin a keretből kimaradó olimpiai bajnok francia irányító, Kentin Mahé az O-szektorból támogatta társait. tegnap 10:41 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). tegnap 7:51 Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. 2024. április 25. 20:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.