Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Biztonság a sportpályákon

2014. május 13. 11:24
Hosszas előkészítés után a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága, a Megyei Rendőr-főkapitányság és a Veszprém Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége együttműködési megállapodást írt alá.

Császár László, a Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség társadalmi elnöke az ünnepélyes aláírás alkalmával elmondta, hogy országos szinten a sport törvény lehetővé tette az ilyen jellegű megállapodásokat. A Magyar Labdarúgó Szövetség vezetése hangsúlyosan foglalkozik a hazai sport fejlesztésével, aminek következménye, hogy az elmúlt időszakban országosan és Veszprém megyében rengeteg előrelépés történt. A színvonalas sportesemények szervezésénél szükség van bizonyos szinten a rend biztosítására is. Ehhez nyújt segítséget a kedden délelőtt aláírt együttműködés. 

Császár LászlóCsászár László

Anda György, rendőrfőkapitány helyettes hozzátette, hogy hogy a megyei sportesemények eddig is biztonságban zajlottak, az együttműködés célja inkább a megelőzés és a már megszokott biztonság fenntartása. Anda György bízik benne, hogy a közösen kidolgozott együttműködési megállapodás elemei az elkövetkező időben ténylegesen megvalósulnak, hiszen minden együttműködés annyit ér, amennyit abból az együttműködő felek megvalósítanak. 

Kovács Imre, a Veszprém Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetségének elnöke elmondta, hogy országosan már megtörtént ennek az együttműködésnek az aláírása, azonban a polgárőrségnek feladata volt, hogy megyei szinten is elemezze és kösse meg ezt a szerződést. A megyei labdarúgás számára ez egy fontos mérföldkő, amely egyben megmutatja a sportág fejlődését is. 

Csepely Máté
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.