Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Így ünnepeltük kéziseinket

2014. június 2. 21:52
Európa (hivatalosan) negyedik legjobb férfi kézilabdacsapatát köszöntötték hétfőn este az aréna előtti téren. A polgármester szerint az idei évre kitűzött célokat elérte az együttes.

Nagyjából ezer szimpatizánsa köszöntötte az MKB-MVM Veszprém Kölnből hazatérő együttesét hétfő koraeste az aréna előtti téren. Mint ismert, a gárda a Bajnokok Ligája hétvégielődöntőjében a Kieltől, a bronzmeccsen pedig a Barcelonától kapott ki szoros mérkőzésen, így negyedikként zárta a sorozatot. A 2013/14-es idény azonban így is sikeresnek nevezhető, hiszen az alakulat magabiztosan megvédte magyar bajnoki és kupaelsőségét is, s először sikerült bejutnia a világ legjobbjait felvonultató Final Fourba.

Nagy László meghatódva foglalta össze az idényt

– Az idei évre kitűzött célokat elérte az együttes. Az álmainkra ugyan várni kell még egy évet, de ez a csapat megérdemli a türelmet. Jó volt veszpréminek és magyarnak lenni a kölni arénában – fogalmazott köszöntőjében Porga Gyula. Veszprém polgármestere a drukkereknek a buzdításért, az alakulatnak pedig az idei teljesítményéért, küzdeni tudásért mondott köszönetet.

Részletes tudósítás és képgaléria az eseményről a vehirsport.hu oldalán.

vehir.hu
Cseh Zoltán

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.