Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. október 26. Dömötör
Veszprém
10°C
2024. október 26. Dömötör
Veszprém
10°C

Elkapták az autó-feltörőt

2016. június 16. 14:56 // Forrás: Veszprémi Rendőr-főkapitányság
Szerdán lopott egy parkoló autóból Nemesvámoson.

Nemesvámos külterületén 2016. június 15-én délelőtt egy gazdasági társaság telephelye előtt parkoló autót feltörtek, melynek utasteréből autóstáskát, készpénzt és iratokat tulajdonítottak el.

Mikor a tulajdonos a sérelmére elkövetett bűncselekményt észlelte, eszébe jutott az a férfi, aki nem sokkal korábban a telephely közelében felbukkant, és akinek jelenlétét az őrkutya jelezte. Ezt követően a sértett haladéktalanul az illetékes körzeti megbízottat hívta, aki a megadott személyleírás alapján valószínűsítette, hogy a bűncselekmény elkövetésével a veszprémi tartózkodási hellyel rendelkező 37 éves P. Péter hozható összefüggésbe. Ezeket az információkat a körzeti megbízott megosztotta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjával. Ezt követően a Veszprémi Rendőrkapitányság járőreielfogták és előállították a repceföldeken át a város felé menekülő gyanúsítottat.

A gyors rendőri intézkedés eredményeként az eltulajdonított értékeket az eljárás alá vont személytől lefoglalták és a sértettnek visszaszolgáltatták. P. Pétert lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a büntetőeljárásban szabadlábon védekezhet.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.