Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Karácsonyi készülődés, vásárlás és szelfiszarvas

2016. november 25. 18:41
Ünnepélyes keretek között nyitották meg a karácsonyi vásárt – és ezzel együtt az Illatos Advent programsorozatot – péntek este a Kossuth utcán.

– A tavalyi sikereken felbuzdulva szeretnénk még jobban kihasználni azokat a lehetőségeket, amiket a felújított belváros nyújt – fogalmazott dr. Temesvári Balázs, a VKSZ Zrt. vezérigazgatója. Elmondta: a Kossuth utcán nem csak a vásárlásra lesz lehetőség; a legkisebbeket mesekuckóval, foglalkoztatóval várják az adventi hétvégéken, de emellett nosztalgia körhinta is a gyerekek rendelkezésére áll.

A Főposta téren elhelyezett rénszarvas pedig népszerű szelfipont lesz a szervezők reményei szerint.

Temesvári hozzátette: a rendezvénytér a karácsonyi készülődés praktikus oldala mellett a lelki ráhangolódást is segítheti a megteremtett ünnepi hangulat által.

Brányi Mária alpolgármester is inkább erről, a lelki felkészülésről, az Illatos Advent programsorozatról beszélt. Kijelentette: a karácsony minden évben a legfontosabb családi ünnep, ilyenkor átérezzük, micsoda erőt ad a családi kötelék.

A következő egy hónapban gyerekprogramokkal, kézműves foglalkozásokkal, hagyományőrző rendezvényekkel készülhetünk az ünnepre, a széleskörű kínálat lehetővé teszi, hogy mindenki saját lelkületéhez illő módon várja a karácsonyt.

A közüzemi szolgáltató vezérigazgatója és az alpolgármester közösen kapcsolták fel az ünnepi fényeket.

Az Illatos Advent progamnaptárát ide kattintva találja meg.

Galéria
Megnyitott a karácsonyi vásár
Schöngrundtner Tamás
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.