Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. október 23. Gyöngyi
Veszprém
10°C
2024. október 23. Gyöngyi
Veszprém
10°C

Éljen a VEN, folyjon a bor, nyerjen a legjobb!

2009. április 28. 13:09
Végre beköszöntött tavasz, de lehetne tél is, mert ezen héten az időjárás kutyát sem érdekel, hiszen tegnap éjfél óta VEN van!

Elkezdődött a XXI. Veszprémi Egyetemi Napok. A hagyományokhoz híven a VEN szellemét idén is éjfélkor engedték szabadjára palackjából. Bár másnap tanítás (a pecheseknek ZH), szép számmal érkeztek a hallgatók, hogy meghallgassák a rektori köszöntőt, ami után végre letegezhetik az oktatóikat és együtt ihatnak velük az öt csapatkocsma egyikében, vagy akár mindegyikben.

A zsűri ezúttal is szőrös szívűnek ígérkezik, a páratlan VEN-en többek közt dr. Kovács Zoltán (GTK), dr. Balogh Ágnes (GTK), illetve Mészáros Péter (alias Mészi) is osztja majd a figyelmeztető sárgalapokat és pontozza a versengők teljesítményét.

A megnyitó a kortesek dalfesztiváljával folytatódott, így aki még tudott járni, az együtt rophatta az öt csapattal a színpadon.

Galéria
Éljen a VEN, folyjon a bor, nyerjen a legjobb!
Molnár Nóri
további cikkek
Tízéves az Amigos a gyerekekért Alapítvány közélet Tízéves az Amigos a gyerekekért Alapítvány Forgács-Fábián Sára tíz évvel ezelőtt hozta létre az Amigos a gyerekekért Alapítványt, a kórházban fekvő gyerekeket segítő nonprofit szervezetet. 2024. október 17. 21:45 Ne a vállalkozók igazodjanak a szakképzéshez, hanem fordítva! szakképzés Ne a vállalkozók igazodjanak a szakképzéshez, hanem fordítva! Egész Veszprém vármegyére kiterjedő pályaválasztási és szakmabemutató napot tartottak kedden az ActiCityben, amelyre helyből és a környékről több mint ezer fiatal érkezett, hogy a szakavatott mesteremberek első kézből segítsenek nekik iányba állítani az iránytűjüket a pályaválasztás szempontjából. Eközben egy másik teremben a helyi iparkamara és kormányhivatal a tankerületekkel, szakképzési centrumokkal, a szakminisztériummal és persze a gazdasági szereplőkkel közösen megalapították a Szakképzési és Foglalkoztatási Bizottságot, ami stratégiai jelentőségű lesz a vármegye gazdasági és társadalmi fellendülésében. 2024. október 15. 21:59 Biblioterápia a mentális egészségért Sebestyén József Biblioterápia a mentális egészségért Mi fán terem a biblioterápia? címmel tartott szakmai konferenciát a Veszprémi Érseki Főiskola. A biblioterápia egy olyan terület, amely nagy figyelmet fordít a mentális egészség és a személyes fejlődés támogatására. A gyógyító olvasás módszere az irodalom erejét és a történetek gyógyító hatását használja fel. 2024. október 12. 15:09 Eredményes Állatvédelmi Témahetet zárt a Dózsa Iskola Ovádi Péter Eredményes Állatvédelmi Témahetet zárt a Dózsa Iskola Péntek délelőtt a Dózsa György Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskolában ünnepélyesen is lezárták az Állatvédelmi Témahetet, jutalmazva a gyerekeket, akik a felelős állattartás jegyében tevékenykedtek, hogy ismereteiket továbbadják másoknak is.  2024. október 12. 11:43

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.