2018. április 25., szerda
Márk névnap

Megjelent az Ecoport magazin kilencedik száma

Megújult címlappal és fesztiválmelléklettel kibővülve megjelent portálunk kiadójának ingyenes gazdasági és életmód magazinjának legfrissebb száma, melynek tartalma online is olvasható.

A szerkesztőgárda régi vágya volt, hogy a címlapinterjúban egy karizmatikus női vezetőt is megszólaltathasson. Sándor-Weisz Tímea, a pályázati tanácsadásban, pályázatírásban és projektmenedzsmentben élen járó AAI Tender Kft. ügyvezető tulajdonosa teljes mértékben megfelelt a kívánalmaknak. Az interjúban nemcsak arról esik szó, hogyan vitte sikerre cégét fiatalon, miért a vezetői út volt járható, de a modern nő örök dilemmájáról, a karrier és az anyaság összeegyeztethetőségéről is.

A sorban már kilencedik magazinban többek között a Balaton jelenjébe és jövőjébe is mélyebb betekintést kaphatnak az olvasók. Az Üzlet-trend című rovatban a tavat érintő legfontosabb fejlesztések pozitív hatásai mellett a megnövekedett turistakereslet veszélyei sem maradnak elhallgatva, ami pedig a jelent illeti, a Leltár című rovatban a Balatontól egy kőhajításnyira lévő Lovas Kikötőről olvashatnak.

Nemrégiben nyílt újra a környék egyik kedvenc bisztrója, a Fricska, ahova sikerült leigazolni a Michelin-csillagos Costes étteremből érkezett Mede Ádámot – a fiatal séf gasztronómiai elképzeléseiről és terveiről is vallott. Mindemellett olvashatnak interjút Kovács Endre fotográfussal, a VESC evezősei az olvasót is vízre viszik, de a lóerők szerelmeseinek is ajánlunk tippet.

A szokásokhoz híven ismét bemutatunk néhány hangulatos helyet, ahol elindíthatjuk a gasztrotúrát – úgy mint a nemrégiben nyílt Ámos-hegyi BBQ Étterem Eplényben vagy a Bagolyvár Fogadó Zircen - , de a Gusto Delicate tippjei alapján akár a kertben is nekiláthatnak egy grillpartinak. Aki pedig a finom ízeket, a jó borokat és a prémium minőségű muzsikát együtt szeretné élvezni, azt VeszprémFest mellékletünk kalauzolja el az idei fesztivál kínálatában.

A lap nyomtatott változata mellett online is elérhető az ecoportmagazin.hu oldalon, ahol bővebb terjedelmű riportokat is talál.