Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bajba jutott Rozérizling kutyusért áll ki a borfesztivál

2017. július 10. 16:29
Baleset ért egy kisállatot a Rozé Rizling Jazz Napok vasárnap esti felvonásán, a stáb most közös erőbedobással próbál segíteni a pórul járt ebnek.

Nem mindenkinek sikerült olyan jól a vasárnap esti bulija, mint a Rozé Rizling Jazz Napok legtöbb szereplőjének.

A fesztivál hivatalos Facebook-oldalán megosztott információk szerint tegnap este elszabadult egy bull típusú kutya és nekitámadt egy hajléktalan kiskutyájának, majd az állatot védő hajléktalannak is. A gazdit a kórházba szállították a sérülései miatt, míg a kutyus jobb hátsó combnyaktörést és elmozdult combcsonttörést szenvedett, és műteni kell. A műtét viszont nem aprópénz, összesen 130 ezer forintba kerülne, plusz a rehabilitáció. Érthető okokból a kutya gazdájának erre nincs pénze, pedig a beavatkozást vállaló doktor akad, az ebnek pedig jó esélye van a gyógyulásra, nem lenne szükséges az amputáció.

Az átmenetileg Rozérizling nevet kapó kutyus most segítségre vár, a későbbiekben pedig egy befogadó gazdára. Egyelőre ezek eredményességéről még nincs hír, de a pórul járt négylábúról szóló bejegyzést a Rozé Rizling Jazz Napok stábja is megosztotta, jelezve, ők is a szívükön viselik a sorsát és szeretnének segíteni az eset megoldásában.

Aki hasonlóan érez a szeretnivaló kis pincherrel kapcsolatban, az a fesztivál hivatalos Facebook-oldalán több infót is kaphat. Örömteli lenne, ha Rozérizling neve hallatán a későbbiekben az jutna eszünkbe, mennyi kedves fesztiválrajongó termett ott a bajban.

Bertalan Melinda

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.