2018. június 24., vasárnap
Iván névnap

Bor és kávé egyesüljetek!

  • HelloVP!
  • 2017.07.31
    11:22
  • molinariprivatereserve.com
Aki a napját kávéval kezdi és borral fejezi be, az nagyon fog örülni az új találmánynak. De másoknak is ki kell próbálni, hiszen itt a borízű kávé!

Ha te is a kávé szerelmese vagy és napközben sem nélkülözöd, ám már az esti órák a bor idejét jelzik, akkor egy különlegeséggel a kettő ízt vegyítve napjaidba beiktathatod a boros kávé időszakot is köszönhetően a Molinari kávézó márka tulajdonosának, Rick Molinarinak.

Rick Molinari mert nagyot és merészet álmodni, és egy különleges borfajtával házasította össze kedvelt kávéját. Titkos eljárással a kávébabokat a világhírű Napa-völgy szőlőskertjeiből származó vörösborral itatta át és így született meg a különleges borízű kávé, a Molinari Private Reserve.

Két és fél év alatt sikerült tökéletesítenie Ricknek a szerinte fenséges alkotást. Az eredmény egy alkoholtartalmú, ízekben gazdag, testes, édesköményes kávé lett.
Különféle formában készülhet a boros kávé: Latte, Espresso, és így tovább, számos különböző ízprofilt állítva elő, hiszen a tej hozzáadásával a bor jobban kifejeződik.

A csoda kávét Magyarországon még nem értékesítik, de a terméket már meg lehet rendelni a Molinari Privat Reserve honlapján!

Ti kipróbálnátok?