Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. február 27. Ákos, Bátor
Veszprém
7°C
2024. február 27. Ákos, Bátor
Veszprém
7°C

Új jelöltet indít Veszprémben az LMP

2018. február 4. 12:57 // Forrás: Népszava
Korszakváltást szeretnének, ezért Gerstmár Ferenc visszalépése után új jelöltet indít az LMP a választókerületben- írja a Népszava.

Az LMP korszakváltást szeretne Veszprémben is, ezért Hites Viktort indítja a körzetben – közölte szombaton a Népszavával az LMP. Ez alapján úgy tűnik, mégsem lesz teljes az összefogás, hiába lépett vissza a héten az MSZP-s Mesterházy Attila Kész Zoltán javára.

"Én racionális döntést hoztam, az LMP-nek pedig azt üzenem, hogy a korszakváltást úgy tudják támogatni, ha visszaléptetik a jelöltjüket Kész Zoltán javára" – szögezte le a lapnak Mesterházy Attila.

Gerstmár Ferenc, az LMP korábbi jelöltje azért mondott le még január végén, mert "teret kíván adni olyan jelölt számára, aki az LMP által választott kampánystratégiába jobban illeszkedik."

Visszalépett a jelöltségtől Gerstmár Ferenc - vehir.hu

Az LMP parlamenti képviselőjelöltje átadja a helyét valakinek, aki

A jelenlegi állás szerint a mérhető támogatottságú pártok közül a DK, az MSZP és az Együtt nem, csak a Jobbik, a Fidesz-KDNP, az LMP és a Momentum indít jelöltet a parlamenti választásokon a Veszprém megyei 1. választókerületben.

Ge. Á.
további cikkek
Hartmann Ferenc a (majdnem) teljes ellenzék közös polgármester-jelöltje választás 2024 Hartmann Ferenc a (majdnem) teljes ellenzék közös polgármester-jelöltje Dobrev Klára személyesen és a nevével fémjelzett Demokratikus Koalíció, valamint majdnem az összes ellenzéki párt felsorakozott Hartmann Ferenc, veszprémi szocialista képviselő mögött az önkormányzati választáson, aki így Porga Gyula újabb kihívójaként jelent meg. A hétfői bejelentésen szinte nem volt olyan ellenzéki pecsét, amit ne akartak volna Hartmanra ragasztani, miközben ő egy egyszerű szociális programot hirdetett meg Veszprémben. ma 3:15 Miért nem a nép választja meg a köztársasági elnököt? Miért nem a nép választja meg a köztársasági elnököt? Vajon miért alakult úgy Magyarországon, hogy a köztársasági elnököt nem a nép választja meg, hanem az a 199 képviselő, akik az Országgyűlésben ülnek? Jogos a kérdés, hogy jobb lenne-e, ha ezt a döntést is közvetlenül az emberekre bíznák, ahogy az időről időre felmerül, amikor éppen turnusváltás van a Sándor-palotában. Cikkünkben bemutatjuk a rendszerváltás korának dilemmáit a közvetlen elnökválasztással kapcsolatban, végül rátérünk arra, hogy mi kellett ahhoz, hogy 2024-ben Sulyok Tamás jelölt lehessen. tegnap 10:37 Bejelentette veszprémi polgármester-jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom választás 2024 Bejelentette veszprémi polgármester-jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom A Mi Hazánk Mozgalom részéről a veszprémi elnökük, Kovacsics Zsolt száll ringbe az önkormányzati választáson a polgármesteri székért. Mindezt Toroczkai László, a párt országos elnöke jelentette be pénteken Veszprémben, akitől azt is megtudtuk, hogy az európai parlamenti választáson is komoly ambícióik vannak. Ehhez egy európai szinten is jelentős támogatót már maguk mögött tudhatnak. 2024. február 25. 17:06 A show-nak vége, jöhet egy régi-új korszak Hétvezér A show-nak vége, jöhet egy régi-új korszak Novák Katalin lemondásával elvesztett valamit a politikai közélet, amit Sulyok Tamás valószínűleg sosem fog tudni pótolni. Cserébe ő képes adni valamit, amit viszont Novák nem tudott volna. Sólyom László szellemisége újra bejárhatja a Sándor-palota termeit, miközben a politikai show-tól elbúcsúzhatunk. Véleménycikk a csütörtöki balatonalmádi bejelentésről. 2024. február 23. 14:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.