2023. március 30.
//
Zalán névnap

Új jelöltet indít Veszprémben az LMP

2018. február 4. 12:57
Népszava
Korszakváltást szeretnének, ezért Gerstmár Ferenc visszalépése után új jelöltet indít az LMP a választókerületben- írja a Népszava.

Az LMP korszakváltást szeretne Veszprémben is, ezért Hites Viktort indítja a körzetben – közölte szombaton a Népszavával az LMP. Ez alapján úgy tűnik, mégsem lesz teljes az összefogás, hiába lépett vissza a héten az MSZP-s Mesterházy Attila Kész Zoltán javára.

"Én racionális döntést hoztam, az LMP-nek pedig azt üzenem, hogy a korszakváltást úgy tudják támogatni, ha visszaléptetik a jelöltjüket Kész Zoltán javára" – szögezte le a lapnak Mesterházy Attila.

Gerstmár Ferenc, az LMP korábbi jelöltje azért mondott le még január végén, mert "teret kíván adni olyan jelölt számára, aki az LMP által választott kampánystratégiába jobban illeszkedik."

Visszalépett a jelöltségtől Gerstmár Ferenc - vehir.hu

Az LMP parlamenti képviselőjelöltje átadja a helyét valakinek, aki

A jelenlegi állás szerint a mérhető támogatottságú pártok közül a DK, az MSZP és az Együtt nem, csak a Jobbik, a Fidesz-KDNP, az LMP és a Momentum indít jelöltet a parlamenti választásokon a Veszprém megyei 1. választókerületben.

Ge. Á.

További cikkek

Módosító indítvány az MSZP-től a helyi útfejlesztési projektekért
Módosító indítvány az MSZP-től a helyi útfejlesztési projektekért
Több veszprémi útfejlesztési projekt kapcsán arra kérte Hartmann Ferenc, helyi szocialista önkormányzati képviselő az Országgyűlés MSZP-frakcióját, hogy nyújtsanak be módosító indítványt az ország 2023-as költségvetéséhez. Mindezt annak érdekében, hogy megvalósulhassanak ezek a beruházások, amelyeknek a tervei készen vannak, de a forrás jelenleg nem áll rendelkezésre.
Erősítették a csapatszellemet a jobboldali fiatalok
Erősítették a csapatszellemet a jobboldali fiatalok
A Fidelitas, valamint az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) tagjai találkoztak helyi és országos politikusokkal a héten Veszprémben. A találkozón a veszprémi fiatalokat érintő ötletek és kritikák is megfogalmazódtak.
Nevet változtatott a Jobbik
Nevet változtatott a Jobbik
Jobbik - Konzervatívokra változtatta nevét szombati budapesti kongresszusán a Jobbik Magyarországért Mozgalom - jelentette be Gyöngyösi Márton, a párt elnöke, európai parlamenti képviselője a tanácskozást követően tartott évadnyitó rendezvényen.
Ellenzék: nem tehetünk úgy, mintha nem lennének problémák
Ellenzék: nem tehetünk úgy, mintha nem lennének problémák
Az Európa Kulturális Fővárosa évaddal kapcsolatban fogalmazott meg kritikákat az MSZP-LMP-Párbeszéd önkormányzati frakció kedden.
Gulyás: az idei büdzsé a rezsivédelem költségvetése
Gulyás: az idei büdzsé a rezsivédelem költségvetése
A rezsivédelem költségvetésének nevezte a 2023-as büdzsét a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki sajtótájékoztatóján.