2020. május 31. // Angéla névnap

Ez lesz a kedvenc szombatom idén

2019. július 13. 4:03
veszpremfest.hu
Öt év után visszatér Katie Melua, az Óváros téren közben könnyed partyhangulatot teremtenek a fellépők.

Historia kert - VESZPRÉM ARÉNA

Visszatér Veszprémbe a georgiai származású brit énekesnő, Katie Melua, aki öt évvel ezelőtt már adott koncertet az akkor még a Szentháromság téren álló nagyszínpadon. Nem is mondunk mást, az akkori kritikánknál jobb ajánlót úgysem tudunk írni.

A grúz angyal - vehir.hu

Először állt közép-európai színpadra Katie Melua. Ketten is megpróbáltunk kritikát írni a szerdai koncertről, de végül mindketten rajongók lettünk.

Óváros tér

A Rozé Rizling Jazz kilencedik napját délután hatkor a Time Out Duo nyitja. Repertoárjukat főleg saját ízlésükre formált popzenei átiratok és jazz sztenderdek alkotják.

Nyolctól a Soul Surge zenél. A tagok különböző zenei múlttal rendelkeznek, ami érezhető a Soul Surge zenéjén. Az alapvetően pop/funk stílusú zenét hip-hop elemekkel fűszerezi a banda, de más stílusjegyek is fellelhetőek zenéjükben.

Tíztől Jumping Matt And His Combo a színpadon. A név utal a frontember Pribojszki Mátyás becenevére, valamint a zenekar egyedi zenei stílusára, ami egészen sajátos, szűk műfaji keretek közé nehezen szorítható. Alapvetően vidám “west coast jump”, improvizációkkal teli igényes zene, blues, boogie-woogie rock and roll elemekkel, mindez finoman megspékelve soul és funky érzésekkel.

vehir.hu
2020. május 31. // Angéla névnap