2019. november 15. // Albert, Lipót névnap

Ez lesz a kedvenc szombatom idén

2019. július 13. 4:03
veszpremfest.hu
Öt év után visszatér Katie Melua, az Óváros téren közben könnyed partyhangulatot teremtenek a fellépők.

Historia kert - VESZPRÉM ARÉNA

Visszatér Veszprémbe a georgiai származású brit énekesnő, Katie Melua, aki öt évvel ezelőtt már adott koncertet az akkor még a Szentháromság téren álló nagyszínpadon. Nem is mondunk mást, az akkori kritikánknál jobb ajánlót úgysem tudunk írni.

A grúz angyal - vehir.hu

Először állt közép-európai színpadra Katie Melua. Ketten is megpróbáltunk kritikát írni a szerdai koncertről, de végül mindketten rajongók lettünk.

Óváros tér

A Rozé Rizling Jazz kilencedik napját délután hatkor a Time Out Duo nyitja. Repertoárjukat főleg saját ízlésükre formált popzenei átiratok és jazz sztenderdek alkotják.

Nyolctól a Soul Surge zenél. A tagok különböző zenei múlttal rendelkeznek, ami érezhető a Soul Surge zenéjén. Az alapvetően pop/funk stílusú zenét hip-hop elemekkel fűszerezi a banda, de más stílusjegyek is fellelhetőek zenéjükben.

Tíztől Jumping Matt And His Combo a színpadon. A név utal a frontember Pribojszki Mátyás becenevére, valamint a zenekar egyedi zenei stílusára, ami egészen sajátos, szűk műfaji keretek közé nehezen szorítható. Alapvetően vidám “west coast jump”, improvizációkkal teli igényes zene, blues, boogie-woogie rock and roll elemekkel, mindez finoman megspékelve soul és funky érzésekkel.

vehir.hu

További cikkek

Elkezdődött a tabudöntögető fiatal művészek fesztiválja
Elkezdődött a tabudöntögető fiatal művészek fesztiválja
Szombaton elstartolt a Pannon Unifest összművészeti ifjúsági fesztivál a Pannon Egyetemen. Az egész nap tartó produkciók bemutatása után este az okleveleket és díjakat adták át, de a fesztivál ezzel nem ért véget, vasárnap és a jövő héten folyamatosan lesznek előadások, kiállítások és workshop-ok.
Hétvégén elstartol a második Füred Gastro fesztivál
Hétvégén elstartol a második Füred Gastro fesztivál
Az őszi Balaton legjelentősebb gasztronómiai fesztiváljárakészülnek Balatonfüreden, ahol szombaton és vasárnap tizenöt kiváló Balaton-környéki étterem libaételeivel és az újgenerációs Balaton-felvidéki pincészetek boraival várják majd a látogatókat.
Ezúttal a halé lesz a főszerep a Bakony Expón
Ezúttal a halé lesz a főszerep a Bakony Expón
A termelői vásár és családi rendezvény immár hatodik alkalommal tér vissza a Veszprém Arénába november 8-10. között. A program részleteiről szerda délelőtt sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.
Jelentkezz a Pannon UniFestre!
Jelentkezz a Pannon UniFestre!
Idén már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Pannon UniFest, november 9. és 14. között.
Jön a tizedik Bujtor István Filmfesztivál!
Jön a tizedik Bujtor István Filmfesztivál!
A szombaton kezdődő filmfesztivál Balatonszemesen kerül megrendezésre, ahol független/amatőr filmesek is megmutathatják tudásukat, a filmrendező emléke előtt tisztelegve.
2019. november 15. // Albert, Lipót névnap