2021. december 7.
//
Ambrus névnap

Kis Gergő nyolcadik négyszáz gyorson

2014. augusztus 18. 17:22
MTI
Az ajkai úszó a nyolcadik helyen végzett 400 méter gyorson a berlini úszó Európa-bajnokság hétfői versenynapján.

A Rája '94 Úszó Klub országos csúcstartója a fináléban közel három másodperccel elmaradt a délelőtti előfutamban elért 3:50.35 perces idejénél, amivel még éppen befért a legjobb nyolc közé, így a mostani 3:53.14 perces teljesítményével nagy hátránnyal lett utolsó a futamban.

A győzelmet 3:45.66 perccel a szerb Velimir Stjepanovic szerezte meg, aki az első 150 méteren 10-15 méteres előnyt szerzett, és ezt megtartotta a  verseny végéig.

"Nagyon el akartam kezdeni, sikerült, de talán túlságosan is gyorsan úsztam le az első százat. Aztán érzékeltem, hogy a többiek is nagyon mennek, sőt el is mentek tőlem annyira, hogy már hiábavaló lett volna erőlködnöm. Most ennyi volt bennem, annak örülök, hogy reggel több nagyágyút is megelőztem" - mondta az MTI-nek Kis Gergő.

vehirsport.hu

További cikkek

Egygólos magyar vereség a németek ellen
Egygólos magyar vereség a németek ellen
A magyar női kézilabda-válogatott 25-24-re kikapott Németországtól a spanyolországi világbajnokság csoportkörének harmadik, utolsó fordulójában, hétfőn Llíriában, így két pontot visz magával a középdöntőbe.
Márton Gréta speciális mérkőzésre számít
Márton Gréta speciális mérkőzésre számít
Márton Gréta, a spanyolországi világbajnokságon szereplő magyar női kézilabda-válogatott balszélsője speciális mérkőzésre számít Németország ellen, mivel a következő ellenfelet erősíti két klubtársa, Emily Bölk és Alicia Stolle.
Vámos és Klujber is stabilizálná a játékot
Vámos és Klujber is stabilizálná a játékot
Vámos Petra és Klujber Katrin szerint is fontos, hogy stabilizálja játékát a spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon szereplő magyar válogatott.
A csehek legyőzésével középdöntős a magyar válogatott
A csehek legyőzésével középdöntős a magyar válogatott
A magyar női kézilabda-válogatott középdöntőbe jutott a spanyolországi világbajnokságon, mivel 32-29-re legyőzte Csehországot a csoportkör második fordulójában, szombaton Llíriában.
Háfra: védekezésben muszáj hatékonyabbnak lennünk
Háfra: védekezésben muszáj hatékonyabbnak lennünk
Háfra Noémi szerint a spanyolországi világbajnokságon szereplő magyar női kézilabda-válogatottnak védekezésben muszáj hatékonyabbnak lennie annál, ahogyan csütörtökön Szlovákia ellen játszott.