2021. december 3.
//
Ferenc névnap

Az első edzés a versenypályán

2014. szeptember 3. 19:32
MTI
Először nyílt módjuk kedden a verseny helyszínén edzeni a II. junior nyíltvízi világbajnokság résztvevőinek Balatonfüreden, ahol péntektől vasárnapig bonyolítják le a korosztályos úszóviadalt.

Az előkészületekről beszámolva a magyar szövetség arról tájékoztatta az MTI-t, hogy délután "megnyílik" a világbajnokság versenypályája: a már megérkezett csapatok Füreden tréningezhetnek - amennyiben van kedvük a hűvös időben megmártózni a tóban.    

A magyarok bizonyosan ott lesznek, mivel - ahogy azt Gellért Gábor szövetségi kapitány kijelentette: - az eső elállt, a szél még fúj ugyan, de muszáj nap nap után érintkezni a vízzel, akár ha 20 fokos is a Balaton. 

"Holnapra meg egyébként is még jobb idő lesz, azaz a mait emiatt is könnyű lesz kibírni" - fogalmazott a szakvezető.

A riválisok közül eddig az uruguayi, a perui és az amerikai csapat jött meg, illetve - a tervezetthez képest egy nap késéssel - a kanadaiak is megérkeztek. A nagyüzem szerdán várható, akkor fut be a mezőny nagy része.

vehirsport.hu

További cikkek

Háfra: védekezésben muszáj hatékonyabbnak lennünk
Háfra: védekezésben muszáj hatékonyabbnak lennünk
Háfra Noémi szerint a spanyolországi világbajnokságon szereplő magyar női kézilabda-válogatottnak védekezésben muszáj hatékonyabbnak lennie annál, ahogyan csütörtökön Szlovákia ellen játszott.
Megvan a magyar válogatott bő Eb-kerete
Megvan a magyar válogatott bő Eb-kerete
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta a januári magyar-szlovák közös rendezésű férfi Európa-bajnokságon szereplő válogatottak bő, 35 fős kereteit. A Telekom Veszprémből négy, a Fejér-B.Á.L. Veszprémből öt játékos szerepel a névsorban.
Az izgatottságot és a feszültséget kellett legyőzniük a magyaroknak
Az izgatottságot és a feszültséget kellett legyőzniük a magyaroknak
Klujber Katrin szerint a feszültséget, Vámos Petra szerint az izgatottságot kellett legyőzniük a magyar női kézilabda-válogatott tagjainak a Szlovákia ellen 35-29-re megnyert mérkőzésen a spanyolországi világbajnokság csoportkörének első fordulójában.
A szlovákok legyőzésével kezdett a magyar válogatott
A szlovákok legyőzésével kezdett a magyar válogatott
A magyar női kézilabda-válogatott 35-29-re legyőzte csütörtökön a szlovák csapatot a spanyolországi világbajnokság csoportkörének első fordulójában.
Január 6-án lesz Az Év Sportolója Gála
Január 6-án lesz Az Év Sportolója Gála
A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) január 6-án rendezi meg a 64. M4 Sport - Az Év Sportolója Gálát.