Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nehéz helyzetben a Füred

2015. március 9. 19:53 // Forrás: MTI
Csak akkor marad esélye a negyeddöntőbe jutásra a Balatonfürednek, ha szombaton nyer a horvát Nexe otthonában a férfi kézilabda EHF Kupában.

 Négy forduló után a nekcsei együttesnek 3 pontja van - többek között nyert február 13-án a magyar csapat veszprémi otthonában 31-19-re -, ugyanakkor a fürediek változatlanul győzelem nélkül, 1 ponttal állnak.    

A női EHF Kupa negyeddöntőjében a dán Esbjerg ellen nyolcgólos előnyt szerzett Érdre továbbjutása esetén szinte biztos, hogy a Rosztov Don vár, miután 18 góllal verte a másik orosz érdekeltet, az Asztrahanocskát.    

A női KEK-ben az FTC-Rail Cargo Hungaria kilencgólos előnybe került a német Blomberg-Lippével szemben, ám a másik ágon a dán Midtjylland még ennél is nagyobb különbséggel, tíz találattal (35-25) diadalmaskodott Lublinban.    


Eredmények (az európai szövetség honlapjáról):

férfi EHF Kupa, D csoport, 4. forduló:
Eskilstuna (svéd)-Nexe (horvát) 33-24 (17-12)
szombaton játszották:
Melsungen (német)-Balatonfüred 29-23 (16-11)
Az állás: 1. Melsungen 8 pont, 2. Eskilstuna 4, 3. Nexe 3, 4. Balatonfüred 1

A csoportból az első két helyezett jut a negyeddöntőbe.

Női KEK, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
MKS Lublin (lengyel)-Midtjylland (dán) 25-35 (16-21)
szombaton játszották:
FTC-Rail Cargo Hungaria - Blomberg-Lippe (német) 34-25 (18-11)

Női EHF Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
Rosztov Don (orosz)-Asztrahanocska (orosz) 37-19 (23-9)
vasárnap játszották:
Érd-Esbjerg (dán) 28-20 (14-13)

vehirsport.hu
Zatkalik Dániel
további cikkek
Palmarsson visszatér Veszprémbe? Veszprém Handball Club Palmarsson visszatér Veszprémbe? "Exkluzív hír érkezett Veszprémből! Aron Palmarsson visszatér, Xavi Pascual együttesét erősíti az idény végéig" – számolt be csütörtökön késő este a handball-planet.com a balkan-handball.com portálra hivatkozva. tegnap 21:48 Nyert a Veszprém, de nagy árat fizetett! Veszprém Handball Club Nyert a Veszprém, de nagy árat fizetett! A házigazda Veszprém Handball Club kellemetlen mérkőzésen két góllal múlta felül a sereghajtó, dán Fredericiát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csütörtök esti csoportmérkőzésén. A derbi kezdeti szakaszában az "Építők" egyiptomi irányító-átlövője, Jehja Elderaa vélhetően súlyos térdsérülést szenvedett: a játékost társai vitték le a pályáról. tegnap 20:26 MLSZ: nőtt az NB I átlagnézőszáma, romlott az átigazolási egyenleg labdarúgás MLSZ: nőtt az NB I átlagnézőszáma, romlott az átigazolási egyenleg A 2022/23-as idényben jelentősen nőtt a labdarúgó OTP Bank Liga átlagnézőszáma, a magyar válogatottat övező érdeklődés pedig európai szinten is kimagasló volt - többek között ez is kiderült a Magyar Labdarúgó Szövetség által második alkalommal elkészített Professzionális futballkörképből. tegnap 17:34 Jövő pénteken indul a jegyértékesítés a magyar-németre magyar labdarúgó-válogatott Jövő pénteken indul a jegyértékesítés a magyar-németre Jövő pénteken kezdődik a jegyértékesítés a november 19-én sorra kerülő Magyarország-Németország Nemzetek Ligája-mérkőzésre. tegnap 17:29

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.