Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Görbicz meglepetésedzése Angyalföldön

2015. április 2. 21:31 // Forrás: MTI
Görbicz Anita, az utóbbi két kiírásban Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC irányítója "meglepetésedzést" tartott csütörtökön az Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület U13-as leány csapatának.

A látogatás apropója a női BL budapesti négyes döntőjének névadó szponzora, az MVM, valamint Magyar és az Európai Kézilabda Szövetség által indított jótékonysági program, amelynek a világ legjobbjává is megválasztott klasszis az arca.

"A program célja, hogy egy U13 leány kézilabdacsapatnak egy életre szóló élményt szerezzünk azzal, hogy részt vehetnek az MVM EHF FINAL4 hétvégén. Reméljük, hogy az ilyen lehetőségek tovább növelik a gyermekek sport iránti szeretetét, elhivatottságát, és hogy közülük fog kikerülni a jövő Görbicz Anitája" - idézte Nagy Csillát, az MVM megbízott kommunikációs igazgatóját a cég közleménye.

A várandós válogatott játékos a Budapest XIII. kerületi Katona József Szakközépiskolába látogatott el, s ugyan nem tudott minden gyakorlatot ő maga bemutatni, remek hangulatú tréninget vezényelt a fiataloknak.

"Nagyon meglepődtek, amikor megláttak, és nekem is jól esett a szeretet, amellyel fogadtak a lányok" - mondta Görbicz Anita.

A programra jelentkezőnek egy űrlapot kell kitölteni, a csapatoknak pedig be kell mutatni lelkesedésüket, elkötelezettségüket a kézilabda iránt, és bebizonyítani, hogy meg szeretnék nyerni a fődíjat.

A jelentkezési határidő április 20., a győztes csapat - a Final Fourra szóló jegyek mellett - egy komplett felszereléssel is gazdagodik.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.