Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Évet zárt a bajnok kézilabdacsapat

2015. június 6. 19:51
Átvette a bajnoki aranyérmeket a VESC férfi kézilabdacsapata, amely jövőre már a másodosztályban bizonyíthat.

Szombat koraeste tartotta évzáró bankettjét a Veszprémi Egyetemi SC, amely hibátlan mérleggel szerzett bajnoki címet férfi kézilabda NB II Észak-nyugati csoportjában.

A jól megérdemelt aranyszínű medálokat Oláh Sándor, a Magyar Kézilabda Szövetség elnökségének tagja és Tóth Károly, a Veszprém megyei szövetség főtitkára adta át Károlyfi Viktor vezetőedző együttesének.

Oláh SándorOláh Sándor

– Megvan az előnye és a hátránya is annak, hogy egy olyan klub mellett szerepel egy együttes a városban, mint az MKB-MVM Veszprém. Az amatőr és a profi kézilabda szempontjából is örvendetes, hogy működik egy olyan klub, amely lehetőséget biztosít az amatőr kézilabdabarátoknak, s a feltörekvő generációnak is – fogalmazott köszöntőjében Oláh Sándor.

Kovács György mutatja a győztesnek járó okleveletKovács György mutatja a győztesnek járó oklevelet

A csapatot üzemeltető Veszprém Kézilabda Kft. ügyvezető igazgatója, Éles József a vehirsport.hu-nak elmondta: a csapat – várhatóan új néven – jövőre a másodosztályban (NB I/B) indul. – A keret magja továbbra is együtt marad, hozzájuk érkeznek fiatal tehetségek, s a szakmai stáb sem változik a csapat körül. Így az MKB-MVM U23-as gárdájával együtt egyszerre több mint harminc fiatal kézilabdázót tarthatunk tűzben, s nem kényszerülnek más városokba igazolni azok a játékosok, akikből ki lehetne nevelni válogatott sportolókat – mondta a sportág ikonja.

Pásztor István NB II-es aranyéremmel gazdagította kollekciójátPásztor István NB II-es aranyéremmel gazdagította kollekcióját


A bajnokcsapat névsora:

Bocskay Bence Gábor, Csermák Gergő, Földesi Csaba, Györke Márton, Hamar Zoltán, Honyecz Gábor, Károlyfi Kristóf, Károlyfi Viktor, Kolep Miklós, Kovács György, Márkus Dániel, Márton Balázs, Molnár Menyhért, Morvai Árpád, Németh Péter, Pap Kristóf, Pásztor István, Pencz Norbert, Polgár Viktor, Rádai Patrik, Szabó Imre, Szalados Máté, Szobol Zsolt, Tarlósi Olivér, Tombor Csaba, Tóth Csaba, Valler Péter, Végh András, Végh Máté, Végh Szabolcs, Végh Zoltán, Vincze Péter.

Idén nem találtak legyőzőreIdén nem találtak legyőzőre

Zatkalik Dániel
további cikkek
A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca Veszprém Handball Club A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca A Veszprém Handball Club a hosszabbításban nyújtott kimagasló teljesítményével 39-34-re legyőzte a Bajnokok Ligája-címvédő spanyol Barcát a férfi kézilabda klubvilágbajnokság kedd délutáni elődöntőjében, így bejutott a sorozat csütörtök esti fináléjába (19.00).  ma 17:53 A Szeged vezetőedzője szerint nagyon szép volt az idény első periódusa OTP Bank-Pick Szeged A Szeged vezetőedzője szerint nagyon szép volt az idény első periódusa Michael Apelgren, az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint csapata számára nagyon szép volt az idény első periódusa. tegnap 20:39 Mire lehet képes a Veszprém a Barca ellen? Veszprém Handball Club Mire lehet képes a Veszprém a Barca ellen? A Veszprém Handball Clubra vérbeli erőpróba vár a spanyol Barca ellen az Egyiptomban zajló férfi kézilabda klubvilágbajnokság kedd délutáni (16.00) elődöntőjében, melyet a Sport2 televíziós csatorna élőben közvetít. tegnap 18:39 Európai kézilabdaligák: Rosta Miklós hat gólja Bukarestben kézilabda Európai kézilabdaligák: Rosta Miklós hat gólja Bukarestben Rosta Miklós hatszor volt eredményes a címvédő Dinamo Bucuresti együttesében, amely otthon 38-29-re verte a CSM Bacaut a román férfi kézilabda-bajnokság vasárnapi játéknapján. 2024. szeptember 29. 20:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.